Op zoek naar bands jaren 80?

 
bands jaren 80
JAREN 80 FEEST OF PARTY ORGANISEREN ALL-ROUND ARTIESTENBURO.
Als je een jaren 80 feest wilt organiseren is dat met een live band die alle covers uit de jaren 80 speelt het leukst. Een echte jaren 80 party dus met een goede live band. 80s Alive is een band die de jaren 80 terug laat komen en hoe!
live bands
Top 10 allerleukste grote nummer 1 hits uit de jaren 80.
Concerten en festivals promoten. Artiesten en bands promoten. Hit of Shit. Top 10 Lijstjes. Reports en Reviews. Concert en artiestenpromotie. Top 10 allerleukste grote nummer 1-hits uit de jaren 80. Top 10 allerleukste grote nummer 1-hits uit de jaren 80.
gemaskerde goochelaar
Jaren 80 band Boeken? De perfecte eighties band op je feest BandZoeker.
Op zoek naar een jaren 80 band? De jaren 80, als je van dansen houdt mag dit eigenlijk niet ontbreken op je feest. Zei er iemand Madonna, Michael Jackson en Prince? Roept u maar, dan zorgen wij voor een passende band voor elke sfeer.
echtscheiding
De 7 beschamendste optredens in de muziek.
De twee frontmannen van de band die eind jaren 80 veel hits scoort, blijken geen enkel liedje zelf te zingen. De nummers worden ingezongen door iemand anders en op het podium doen de beide heren niks anders dan playbacken. En dat gaat mis als het bandje vastloopt.
bekende nederlandse zangers
Jaren 80 Muziek Overzicht Albums Hits en Artiesten.
Naast informatie over de grootste hits en bekendste en beste albums vindt u gegevens van de populairste artiesten en bands uit de jaren tachtig van de vorige eeuw. meer jaren 80 muziek. Nederlandse Bands uit de Jaren 80. Op deze pagina vindt u informatie over een aantal van de meest bekende Nederlandse bands uit de Jaren 80, de grootste hits, bandleden, populairste albums en andere interessante gegevens.
Nieuws Artists Bands.
Naast deze specifieke tributebands brengen de DJ's' en VJ's' een totaal overzicht van de grootste hits uit de jaren 80 van o.a. Madonna, Michael Jackson, Europe, Eurythmics, Duran Duran, Culture Club, Spandau Ballet, Donna Summer e.v.a. De deuren van de Brigant Apeldoornsestraat 4a in Arnhem gaan zaterdag 9 mei om 20.00 uur open, aanvang 20.30 uur. Kaarten aan de dagkassa kosten 9, voorverkoop 650, via Artists Bands agenda, ticketmaster.nl en www.brigant.nl.
Top 30 albums van de jaren 80 Platendraaier.
Zo waren popartiesten zoals Michael Jackson, Prince en Madonna de succesvolste artiesten van dit decennium. Bands zoals Queen, U2 en Guns n Roses kregen steeds meer populariteit gedurende de jaren 80. Ook alternatieve muziek liefhebbers kwamen goed aan hun trekken gedurende dit decennium.
HAAGSE ICONEN DEEL I Paard.
17.00 Urban HeroesMet meerdere hitsingles als Get it, Not Another World War en Habadaba Riwikidi, en albumreleases in meer dan tien verschillende landen, drukte de Haagse new wave band Urban Heroes in de jaren 80 een stempel op het op dat moment hoogtij vierende genre.
Deze 15 boybands uit de jaren 90 joegen alle harten op hol!
Ken jij ze nog? Het begon al in de jaren 80, maar het was pas in de jaren 90 dat het begrip boybands echt doorgebroken was! Vaak samengesteld door een platenmaatschappij, was het doel van deze groepjes, zoveel mogelijk harten te veroveren van met name de vrouwelijke fans! Enkele van deze bands bestaan nog of zijn juist onlangs weer deels bij elkaar gekomen, maar of ze nog dezelfde gevoelens opwekken is dan wel de grote vraag.

Contacteer ons