Resultaten voor live zanger

 
live zanger
feestzanger
Ed Kowalczyk Wikipedia.
Edward Joel Kowalczyk York, 16 juli 1971 is een Amerikaans zanger. Hij was van 1989 tot en met 2009 leadzanger van de Amerikaanse rockband Live, begon in de zomer van 2009 aan een solocarrière en keerde eind 2016 terug bij Live. Klik hier om te registreren
zanger
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
zanger
The Recipe De live band voor events en festivals.
Altijd de beste set voor elk soort event, dat maakt The Recipe dé succesvolle live band van nu. Onze zanger en 2 zangeressen, ondersteund door 4 professionele topmuzikanten, geven je non-stop Dance, Pop, EDM, Rock, Hiphop en meer. Op onze tracklist staan bijvoorbeeld Bruno Mars, Coldplay, Beyoncé, Calvin Harris, Katy Perry en Justin Timberlake.
zanger
Lars Zebregs Zanger en pianist voor live muziek bij uw bruiloft.
Ow ja, er moet natuurlijk ook muziek voor de bruiloft worden geregeld. Kies je voor een dj, live muziek of misschien wel allebei? Door de jaren heen heb je verschillende liedjes verzameld die je meteen aan de ander doen denken.
zanger
Optreden van Despacito-zanger Luis Fonsi in AFAS Live afgeblazen AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
Het concert van Luis Fonsi, misschien beter bekend als de Despacito-zanger, in de AFAS Live op 4 december is geannuleerd. Wanneer de Puerto Ricaanse zanger wel komt, is nog niet bekend. Luis Fonsi vindt het erg jammer voor zijn Nederlandse fans dat zijn show is uitgesteld, valt te lezen op de site van AFAS Live.
LIVE zanger Ed Kowalczyk naar Nijmegen Doornroosje.
Openluchttheater de Goffert. LIVE zanger Ed Kowalczyk naar Nijmegen. De Amerikaanse zanger Ed Kowalczyk zal op 29 september een concert geven in Stadsschouwburg Nijmegen tijdens zijn intieme, akoestische I Alone Acoustic tour. Kowalczyk heeft jarenlang naam gemaakt als leadzanger en songwriter van de rockband LIVE.
Zanger Amerikaanse band Live naar Brabant Omroep Brabant.
Zanger Amerikaanse band Live naar Brabant. LIESHOUT De zanger van de Amerikaanse rockband Live, Ed Kowalczyk, sluit de eerste festivaldag van Bavaria Open Air in Lieshout af. Live werd succesvol in de jaren 90 en scoorde wereldhits als Selling the drama, Dolphins cry en Overcome.
Zanger / Gitarist Jessine boek je voordelig BUROLIVEMUZIEK.
Biografie Zanger/Gitarist Jessine. Zanger / gitarist Jessine heeft niet meer nodig dan zijn gitaar en stem om een willekeurig muziek nummer om te zetten naar een prachtig nummer. Als geen ander weet hij het meest belangrijke van een lied te vangen en met gevoel te vertalen.
Live Muziek Kamer van Feesthandel.
Kies je eigen locatie. Jullie kiezen zelf je eigen locatie met stroom en vooraf neemt onze artiest contact op met de locatie om de planning op elkaar af te stemmen. Wij adviseren u graag! Wil je ook een dj erbij? Kijk dan eens bij onze combinatie van live muziek met dj. Allround zanger of zanger/gitarist.

Contacteer ons