Op zoek naar nederlandstalige coverband?

 
nederlandstalige coverband
Nederlandstalige coverband Nice Noise.
Nice Noise Nederlandstalige coverband. Alles is liefde Blof. Als De Nacht Verdwijnt Jan Smit. Bloed, zweet en tranen Andre Hazes. Brabant Guus Meeuwis. Dansen op een vulkaan De Dijk. Groot hart De Dijk. Iedereen is van de wereld The Scene.
partyband
Feestband De Mannen van Oranje, de leukste Nederlandstalige Coverband! Nederlandse band voor feesttenten en evenementen.
Welkom op de website van De Mannen van Oranje, de leukste Nederlandse feestband, Nederlandse coverband. Wat krijg je als je de huiszanger van het bekende Amsterdamse café Bolle Jan samenvoegt met steengoede muzikanten uit de begeleidingsbands van niemand minder dan Wolter Kroes, Frans Bauer en André Hazes Jr? De beste en de leukste Nederlandse Feestband die je je maar kunt wensen! De Mannen van Oranje maken FEEST! Alle bekende Nederlandstalige stampers komen voorbij: Jan Smit, Rene Schuurmans, Frans Duijts, Gerard Joling, Django Wagner, De Dikdakkers, Marco Borsato, André Hazes, Rinus, Gebroeders Ko, Nick Simon, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Vinzzent, Jeroen van der Boom, Frans Bauer en ga zo maar door.
zanger nederlandstalig
Home.
Maatvol is een energieke nederlandstalige coverband en bestaat uit vijf ervaren muzikanten. Je kunt hier alle informatie vinden over onze band, de bandleden, onze muziek en nog veel meer. Wij komen uit Utrecht en omgeving en zijn sinds 2013 actief.
band boeken
Nederlandstalige coverband Hart en Ziel AMS All Music Styles Maatwerk in muziek.
Door de groeiende vraag naar Nederlandstalige muziek, en het enthousiasme van de muzikanten hiervoor, is Hart Ziel ontstaan. Dé coverband voor elk evenement en iedere locatie. De band geeft zich letterlijk met hart en ziel op elk evenement en iedere locatie.
eiken boomstamtafel
100% Nederpop Coverband Branding Nederlandstalig repertoire voor Feesten en Partijen.
Unitfeest Politie Rotterdam Hendrik Ido Ambacht 06/10/15. Stolwijk live" Stolwijk 22/08/15. Bekijk ons repertoire. Wil je meer weten? Stuur ons een e-mail of een bericht middels onderstaand contactformulier. Wij bellen of mailen je spoedig terug om jouw individuele wensen te bespreken. Coverband Branding 100% Nederpop 2018.
nederlandstalige artiesten boeken
Nederpop coverband Los! De hele avond.LOS! Nederpopcovers.
Al meer dan 10 jaar dé Nederpop coverband van NL! Al meer dan 10 jaar dé Nederpop coverband van NL! Een avond Los betekent een avond lang meezingen, springen, sjansen en dansen met de allergrootste Nederlandstalige hits! Nee, dat gaat zeker niet vervelen!
Nederlandstalige Coverband Hou Van Holland LIVE.
Hou van Holland LIVE is de enige Nederlandstalige coverband die je de hele avond laat meezingen. Met een geweldige zanger die in het verleden avond aan avond Café Bolle Jan van de familie Froger aan zijn voeten kreeg, weet deze live band op elk evenement de gezelligheid tot een kookpunt te brengen.
coverband de kemels: nederlandstalige coverband.
DE KEMELS zorgen voor een volledige live-show met aanstekelijke popsongs uit Vlaanderen én Nederland die behoren tot het collectief geheugen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen hét bewijs dat een volledig Nederlandstalig optreden absoluut niet saai is! Een aanrader om de zaal helemaal op zijn kop te zetten!
Ruizzz de Nederlandstalige coverband.
4-daagse feesten, Nijmegen. vanaf 20.00 uur. zaterdag 25 Augustus. vrijdag 31 Augustus. Lowieke Stortelder drums. Armand Thijssen gitaar. Nico Hermkens toetsen. Jeroen van der Velden zang. Klaas Aldenhoven basgitaar. Ruizzz volgen op Facebook en Twitter RUIZZZ De Nederlandstalige Coverband Email: info@ruizzz.nl.

Contacteer ons