Meer resultaten voor allround band

 
allround band
muziek voor feestje - Zanger gitarist voor klein feestje.
2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en Feest te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje.
Welkom bij Finally, dè feest band uit Drenthe en Overijssel voor uw bruiloft, feesttent of bedrijfsfeest!
First" there was sound, Finally there was music." Welkom bij allround top coverband Finally! Al meer dan 10 jaar lang is Finally de top allround coverband uit Drenthe / Overijssel die door haar veelzijdige en dansbare repertoire garant staat voor een geslaagde muzikale happening op elk feest! Registreer Hier
live bands
Home Allround Coverband Driven.
DRIVEN PAST IN ELK PLAATJE. Geen poespas of rare fratsen, gewoon een te gekke band! Professioneel, betrouwbaar en flexibel. We werden volledig ontzorgd." Weve got it covered. Misschien" wel de beste allround coverband van Nederland." Jullie spelen echt alles, niet normaal zo goed!
Band Bruiloft
Feest Bands boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
De band speelt met onuitputtelijke energie, op een p Lees meer. De Coronas De Coronas brengen een unieke interactieve muziekshow, geknipt voor elk publiek. De zes multi-talenten hebben zo'n' 5000 liedjes in de vingers. En nó Lees meer. De Bijtels Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of outdoors. Allround coverband De Bijtels weet van elk evenement een waar feest te maken!
allround band
Chique allround band Artiestenbureau Bands Acts.
Een goeie allround band wordt vaak bemand door muzikanten met een conservatorium opleiding. De bands hebben een afwisselend en smaakvol repertoire en er kan moeiteloos overgeschakeld worden van het ene naar het andere genre: pop, disco, dance classics, easylistening, jazzy, swing en soms ook stijldans.
frozen muursticker
Coverband bruiloft band Nightwind de top band.
Zoekt u voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest of evenement een top band: met allround coverband en bruiloftsband Nightwind ben je altijd verzekerd van swingende live muziek! De beste coverband uit Brabant regio Eindhoven, Tilburg, Breda en Den-Bosch maar ook spelen we als band" veel in de regio van Utrecht."
coverbands
Top 100 allround band Artiestenbureau Bands Acts.
BANDS en ACTS ZOEKEN OP GENRE. BANDS en ACTS ZOEKEN OP GELEGENHEID. BANDS en ACTS TOTAALOVERZICHT. BANDS en ACTS TIPS. Artiestenbureau OVER BANDS EN ACTS. Top 100 allround band. THREE OF A KIND. ZIE ZO BAND. FACE TO FACE. TON EN MARIELLE.
Allround Coverband Eclips.
Allround Band Summerland.
Het allround repertoire maakt Summerland de perfecte band voor elke gelegenheid. Van personeelsfeest tot verjaardag en van bruiloft tot megafeesttent. Lukassen Produkties is een van de grootste artiestenbureau's' van Nederland en verzorgt de exclusieve boekingen van Summerland. Allround Band Summerland.
La Fiesta Allround band.
Klik op een show voor meer informatie. LA FIESTA ALLROUND BAND. Bookings La Fiesta. Voor uw gegevens in. Op 24, 25, 26, 31 december en op 27 april., gelden mogelijk afwijkende prijzen. Neem hierover contact op met ons voor een prijsopgaaf.

Contacteer ons