Resultaten voor allround band

 
allround band
muziek voor feestje - Zanger gitarist voor klein feestje.
2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en Feest te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje.
Allroundband KINK live muziek voor een breed publiek!
2 tot 6 bandleden. DJ 2 Zangeressen. ALLROUND BAND KINK VOOR IEDER EVENEMENT EN FEEST. ALLROUNDBAND KINK is een allround coverband. KINK speelt op de meest uiteenlopende evenementen. ALLROUND BAND KINK is zeer veelzijdig en multi inzetbaar. Het repertoire is zeer uitgebreid en wisselend. Registreer Hier
live bands
Allround Coverband Eclips.
allround band
4US coverband Allround coverband voor jouw feest!
De allround band voor jouw feest! 4US band neemt je mee op een avondvullende muzikale reis door de tijd. We spelen grote classics van de 60s, 70s en 80s, afgewisseld met de hits van nu. 4US is een professionele band van zes geschoolde en ervaren musici.
band huren bruiloft
Band of Coverband boeken voor ieder feest doe je bij BandZoeker.nl!
Acapella Akoestisch Allround Band met bn er Blazers Blues Brassband caribisch Chanson Country western Crazy piano band Disco Dj live muziek Eighties nineties Funk Gospel Hits van nu Klassiek Medley Met saxofonist Nederlandstalig Reggae Rock Rock n roll vintage Soul Tango Tribute band Wereldmuziek Folk Kindermuziek Oktoberfest.
live band
Chique allround band Artiestenbureau Bands Acts.
Een goeie allround band wordt vaak bemand door muzikanten met een conservatorium opleiding. De bands hebben een afwisselend en smaakvol repertoire en er kan moeiteloos overgeschakeld worden van het ene naar het andere genre: pop, disco, dance classics, easylistening, jazzy, swing en soms ook stijldans.
wimperextensions nieuw vennep
Allround band huren? Mr Jack is te boeken op uw bruiloft, receptie!
Jazz band, Coverband, Pop duo, Jazz duo. Deze band is zeer allround en speelt zowel feestelijke covers, jazz, soul en meer! Bruiloft, Bedrijfsfeest, Receptie, Diner, Festival, Evenement. Ons" feest was super, vooral met de invulling van de band Mr Nicks.'
Allround Band Summerland.
Het allround repertoire maakt Summerland de perfecte band voor elke gelegenheid. Van personeelsfeest tot verjaardag en van bruiloft tot megafeesttent. Lukassen Produkties is een van de grootste artiestenbureau's' van Nederland en verzorgt de exclusieve boekingen van Summerland. Allround Band Summerland.
Allroundband Never Mind Music.
Welkom op de website van Allroundband Never Mind Music. Op zoek naar een bruiloft band voor uw bruiloft of een swingende band voor uw bedrijfsfeest? Een allround coverband voor een knalfeest? Een bandje huren? Hoe je het ook noemt, zoek niet verder, je hebt die band gevonden: Allroundband Never Mind Music.
Joyride allround duo, trio, band of orkest / allround live muziek voor o.a. uw bruiloft of bedrijsfeest.
Daarnaast is Joyride eventueel ook nog te boeken als allround band met 4 of 5 personen. Voor elk budget en elk soort van feest of evenement, hebben wij dus een passende mogelijkheid in huis, als duo, als trio of als band.

Contacteer ons