Meer resultaten voor allround band

 
allround band
allround band - GoetFoud Live Band.
De Bijtels Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of outdoors. Allround coverband De Bijtels weet van elk evenement een waar feest te maken! Grote maar ook kleinere hits worden met een enorme be Lees meer. Pianotoppers Piano Toppers is een uitgesproken en herkenbaar muziekconcept gebaseerd op het Amerikaanse duelling piano's' succes. De uitstraling/entourage van Piano Topper Lees meer. Boston Tea Party Wilt u de Boston Tea Party boeken? Dan kiest u voor een superspontane band die zorgt voor een geweldig feest tijdens uw evenement!
Band voor bedrijfsfeest Update Music Events.
De allround band voor uw bedrijfsfeest moet van vele markten thuis zijn, omdat het aanwezige personeel zal varieren van jong tot oud. Van swingende disco tot stevige rock, van mierzoete smartlappen tot zwoele schuifelmuziek, een goede allround band kan al deze stijlen en genres spelen.
allround coverband
Mountainbike band kopen? Alle soorten MTB ATB banden scherp geprijsd! 12GO Biking. Mountainbike band kopen? Alle soorten MTB ATB banden scherp geprijsd! 12GO Biking.
pDe Schwalbe Hans Dampf is een allround band geschikt voor ieder enduro-parcours. Door zijn uitgekiende profiel lijkt op de welbekende Nobby Nic maar dan vele malen grover is dit de ideale partner op zowel ruig terrein als uitdagende single trails./p.
live bands
Allround coverband BAHAMA'S' Home.
Allround coverband BAHAMA'S.' Allround coverband BAHAMA'S' heeft een jarenlange ervaring in het internationale show en entertainment vak. In de loop der jaren is heel veel geïnvesteerd: energie, werklust, creativiteit en de wil om ons te verdiepen in de individuele wensen van elke relatie.
juice plus kopen
The Fox the ultimate Allround Coverband.
Heeft U een spetterende betaalbare Allround band nodig voor uw Bruiloft, bedrijfsfeestsportclub, of cafe? Stop maar met zoeken. Allround band The Fox is de goede keuze.The Fox is een band met een breed repertoire varirend van dansmuziek uit de jaren 7080, en 90, tot heden en heerlijke feestmuziek zoals pop en rock.
mag huurder sloten vervangen
Pagaja allround band Home.
Pagaja noemen we graag een allround band, omdat we er een uitdaging van maken om voor elk wat wils te spelen: van de jaren 40 tot nu, rock met of zonder roll, TOP 40 en soul, country en latin, poco-poco, afrikaans, spaans.
allround zanger
Bes Promotions Muziek Entertainment allround one mand band, allround duo, allround trio of allround band.
René verzorgt als solist uw feest als one man band met een zeer uitgebreid en vooral gezellig allround Engels en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen, dus zeg maar voor elk wat wils. Ondanks dat René alleen optreed, hoort u door middel van de hedendaagse techniek toch een volledige grote band met een zeer comfortabele sound.
Motion Coverband 100% sfeer.
Motion Allround Coverband. De Allround Coverband met sfeergarantie. 100% Sfeergehalte op de mooiste dag van uw leven met Motion als bruiloft band! Door de energie die van het podium af spat, blijft niemand stilstaan. De ultieme tentfeest band! Hoog meezing gehalte met ons speciale biercantus repertoire!
De Directie Allround Pop en Rock coverband.
All-round Pop en Rock Coverband. Energiek, professioneel, swingend, enthousiast en spetterend! Nieuws van De Directie. VIEW ALL NOTES. Hoooooor ze zingen! by monia Dec 19, 2014 0 comments. Regels van De Directie? by monia Dec 12, 2014 0 comments. by monia Nov 10, 2014 0 comments.

Recensies bekijken over onze gegeven optredens? VIVACE is het Italiaanse woord voor LEVENDIG en dat is nou precies wat wij uitstralen! We zijn een Allroundband met vele gezichten, vele stijlen en muziek van vroeger en nu. Professioneel met een breed repertoire.

Contacteer ons