Op zoek naar boekingskantoor?

 
boekingskantoor
feestzanger
Boekingskantoren Buma/Stemra.
Op onderstaande lijst staan boekingskantoren vermeld die namens Buma voorschotten in rekening mogen brengen. Boekt u artiesten via een boekingskantoor dat niet in de lijst is opgenomen dan moet u voorafgaand aan het evenement zelf rechtstreeks contact opnemen met Buma voor een licentie.
muziek op bruiloft
Boeken via een boekingskantoor? Doe dit dan bij Viking Entertainment Viking Entertainment.
Daarnaast is het boeken bij een boekingskantoor die een exclusief aanbod heeft, een groot voordeel vanwege het feit mocht er onverwachts door ziekte een band/artiest/of DJ uitvallen. Dan heeft het boekingskantoor altijd alternatieven achter de hand om te zorgen dat de avond altijd door kan blijven gaan.
live band
DJ Boekingskantoor gezocht? Evenses verzorgt boekingen van de beste dj's.'
Ook voor andere gelegenheden, zoals een receptie, trouwfeest, beurs, studentenfeest, personeelsfeest, festival of evenement verzorgt ons artiestenbureau uw band, DJ, artiest, muzikant, duo, coverband, typetje, goochelaar, fotograaf en meer! Boekingskantoor Evenses biedt altijd een complete oplossing: geluid, licht, instrumenten, muzikanten, alles wordt perfect verzorgd.
boekingskantoor artiesten
Boekingsbureau Boekingskantoor.
Bent u op zoek naar een goed boekingskantoor voor uw evenement? Zoek dan niet verder! BME Bookings heeft reeds vele jaren ervaring met evenementen. Van programmeringen in discotheken en cafes tot grote outdoor events en bedrijfsfeesten. Onze ervaren medewerkers begeleiden u in iedere fase van uw project.
boekingskantoor artiesten
Boekingskantoor bands Artiestenbureau.nl.
Bespaar uzelf daarom de nodige kopzorgen en roep de hulp in van een erkend boekingskantoor. Bands, djs, rappers, zangeressen, wat u ook zoekt, wij kennen de juiste mensen om uw event te laten slagen. Naast het boeken van band, kunt u bij ons boekingskantoor terecht voor achtergrondmuziek.
boekingskantoor artiesten, boekingskantoor dj, boekingskantoor bands Viking Entertainment.
BOEKINGSKANTOOR ARTIESTEN, BOEKINGSKANTOOR DJ, BOEKINGSKANTOOR BANDS. Viking Entertainment is een boekingskantoor voor artiesten. Bands, duo's, trio's, solisten, dj's' en shows kunt u bij ons boeken. We krijgen elke dag aanvragen binnen voor muzikale omlijstingen van een avond. We zijn met name boekingskantoor voor bands en dj's.
3 redenen waarom een boekingskantoor onmisbaar is PRO Bookings.
3 redenen waarom een boekingskantoor onmisbaar is. Een boekingskantoor of boekingsbureau schakel je in als je op zoekt bent naar bijvoorbeeld een leuke band, spreker, dj of drive-in show. Een boekingskantoor levert je een succesvolle show, een adembenemende act of een on-Nederlands optreden, het kan allemaal.
Nederlandse popartiesten, bands en djs boeken bij Tribe.
Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welke artiest het meest geschikt is voor uw evenement of feest. De beste Nederlandse artiesten boekt u via Tribe Boekingen: het full service boekingskantoor voor popartiesten, bands, dance acts, djs en jong talent.
EVENT-US: 1 boekingskantoor met bekende artiesten.
Dankzij de ruime keuze van artiesten is dit bij ons boekingskantoor nooit een probleem. Zo kunt u onder andere BOEF, Dopebwoy Jayh Jawson en F1rstman boeken. Bekijk het complete aanbod online! Wilt u meer weten over ons boekingskantoor en onze artiesten?

Contacteer ons