Zoeken naar covergroep

 
covergroep
Covergroep gaat na tien jaar stilte terug toeren Westerlo Gazet van Antwerpen.
Tush tien tinten grijzer en wijzer. Covergroep gaat na tien jaar stilte terug toeren. 07/06/2016 om 0139: door Leo Brouwers. Westerlo De Kempense coverband Tush stopte tien jaar geleden met optreden. De agenda was te druk, meer dan 50 optredens op een jaar, de vlam was eruit.
prijzen artiesten
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
Je kan Plugged tegenkomen tot in de uithoeken van Vlaanderen, van in de donkerste kroeg, of het stoerste jeugdhuis, tot op de coolste concertpodia. In het heetst van de nacht speelt covergroep Plugged twee tot drie uur non-stop stomende rock, blues rock'n'roll!
prijzen artiesten
Covergroep Coverband Diaz.
Covergroep Tom Serroels 2017-02-19T2246420000.: DIAZ is een allround covergroep die elke keer met veel passie het beste van zichzelf geeft. Of het nu voor een groot live optreden is of voor een repetitie, covergroep DIAZ smijt zich steeds voor de volledige 200%.
php programmeren
The Breezze, rock covergroep uit Oudenaarde.
Rock Covergroep The Breezze uit Oudenaarde. Nadat Stijn, zanger en drijvende kracht van de originele groep, begin 2014 de definitieve overstap maakte naar een andere coverband, diende The Breezze uit te kijken naar een nieuwe zangeres. Na grondig en geduldig zoekwerk vielen de ogen oren op Lynn Stoelzaed, een jonge, dynamische en frivole zangeres.
internet via vpn
Optredens MORENKO coverband Pop Rock Covergroep.
Ook de kust is niet langer veilig voor coverband Morenko, onze covergroep is namelijk in Bredene gestrand. Breng alvast je frigobox mee en kom een dagje naar de zee, waar onze band weer van katoen zal geven op Duynewake 2008 bekijk onze agenda voor meer info.
Covergroep Vlaanderen Kalender van The Remakes.
Kom eens kijken en overtuig jezelf boek The Remakes ook op jouw feest. We werken continu aan een hoop verse, originele bewerkingen van klassiekers. Steeds in een eigen bewerking. Uw feest is altijd een succes met een van de beste covergroepen van Vlaanderen.
Covergroepen.
drift my catch. Jeremias: akoestische covergroep. Vlotte rock en pop muziek van de jaren 70 tot vandaag. Studio Brussel en Radio Donna zijn niet ver weg in onze muziekkeuze. Bel of mail ons' onMouseOuthttthis" De Gusta's.' Rambling Boys of Pleasure.
Yip covergroep.
Parkconcert 2100: 2400.: 29 Augustus 2015 Izegem. Party t Damberd, gratis inkom. 18 september 2015 Gardeboefeesten Oekene. Kroegentochttent, op markt. 6 februari 2016 Zwevezele. Kroegentocht, kantine sporthal. 9 Juli 2016 Koolskamp. 10 september 2016 Oekene. 1 juli 2017 Izegem. YiP covergroep 2012.
Koen No Sweat Beste wij zijn een covergroep van pop-rock. Facebook.
14 december 2016. wij zijn een covergroep van pop-rock muziek uit de jaren 70, 80, 90 tot nu. We hebben allround muziek voor alle leeftijden, muziek voor braderijen, powersets voor rockoptredens, enz. Playlist passen we telkens aan naargelang het optreden.

Contacteer ons