Op zoek naar belgische coverband?

 
belgische coverband
De negen beste coverbands van de Benelux schitteren in Klokgebouw Eindhoven: Maxazine.:
de winnaar van The Clash of the Cover Bands Publics Favourite Award 2011/2012, Koyle. Deze Belgische Rock coverband bestormde de Nederlandse hitlijsten met haar single End Of June. Het is geweldig om dankzij The Clash in de Mega Top-100 te hebben gestaan, aldus bassist Roland Kellens van Koyle.
soul coverband
Belgische coverband DIAZ maakt van jouw muziekfeest een top event!
Belgische coverband DIAZ maakt van jouw muziekfeest een top event! Tom Serroels 2018-04-18T0033330000.: Met Belgische coverband DIAZ garantie op een geslaagd muziekevenement. Met de Belgische coverband DIAZ haal je de zekerheid in huis van een geslaagd muziekevenement. Al onze passie leggen we in de weegschaal.
occasion
Clash of The Coverbands 1e Benelux semi-finale De Vorstin.;
de winnaar van The Clash of the Cover Bands Publics Favourite Award 2011/2012 Koyle. Deze Belgische Rock coverband bestormde wekenlang de Nederlandse hitlijsten met haar single End Of June. Het is geweldig om dankzij The Clash in de Mega-Top 100 te hebben gestaan, aldus bassist Roland Kellens van Koyle.
adriaans riool
Op zoek naar een degelijke live band en coverband in België?
Een eenvoudige maar veelzijdige live bandLive, muziek met een coverband of live muziek akoestisch gebracht met piano of gitaar. Vanuit de eenvoud zorgen wij als live band voor entertainment die een beleving" geeft. Coverband met 3, 4, 5 of 6 beroepsmuzikanten.
live bands
De Klittenband De Klittenband Dé studenten coverband, studentenband en feestband.
De Klittenband maakt met zijn weergaloze show elke avond tot een onvergetelijke ervaring. Met een vakkundig gemonteerde escalatiemix neemt De Klittenband je mee op een reis waar je nog weken van zult moeten bijkomen. De Klittenband is geen gewone coverband.
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
U bent hier: Website coverband Plugged Home. Coverband Plugged Home. Coverband Plugged is een 4-koppige Belgische rock-covergroep die het Vlaamse land doorkruist met een handvol micro's, 2 gitaren, een basgitaar, een drumstel en dosis muzikale ervaring om u tegen te zeggen samen zo'n' 120 jaar.
Bands Artists Bands voor de beste coverbands en tributebands.
Deze omschrijving geeft aan waar de Belgische Rock coverband KOYLE voor staat. De grootste Rockhits vanaf de jaren 70 tot nu, gebracht met een enorm vakmanschap en tomeloze energie. In België al jaren aan de top en nu ook de ambitie om Nederland te veroveren.
Live Coverbands.
Originaliteit is bij deze band in alles terug te vinden: muziekkeuze, kleding, podium. BELPOPULAIRE PUUR BELGISCH Belpopulaire staat garant voor ambiance van eigen bodem! Met de beste authentieke Belgische pop en rockmuziek is Belpopulaire puur Belgisch! Big Boy Frankie. De band ontstond als Whiskey" The Circumstances in 1997.
Hammertime The ultimate 90's' dance live coverband!
Please read our contract stageplan carefully. If you have any questions, don't' hesitate to get in touch. About Photos The band Concerts Contact Facebook page. Go back to the top. 2017 Hammertime 90's' dance music Party coverband. Website by thinline.be.

Contacteer ons