Resultaten voor belgische coverband

 
belgische coverband
Feest Bands boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
De Bijtels Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of outdoors. Allround coverband De Bijtels weet van elk evenement een waar feest te maken! Grote maar ook kleinere hits worden met een enorme be Lees meer. Glamourama Met 12 man sterk is Glamourama!
belgische coverband
De Beste Coverbands.
Voor meer info klik op de Vraag meer info button. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Duplicate is een ultrahippe coverband rond Koen en Jo Smets. Koen en Jo waren de meest opvallende finalisten tijdens The Voice 2014! Samen met enkele topmuzikanten belichamen zij een van de meest legendarische coverbands in wording.DUPLICATE! Voor elk publiek wat wils jong en oud maar met een duidelijke voorkeur voor de hedendaagse hits! Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Een groots opgezette band met blazerssectie! 10 man zorgt voor een wervelende show dmv een grote reeks medleys en hits achter elkaar schitterende kostuums een prachtig decor.
artiest
Ambiance party coverband NERVEUS uit Limburg België sfeer Home.
Wij zijn dé coverband die u nodig heeft voor uw feest festival of party. Met onze jarenlange ervaring brengen wij pop rock en folkcovers van de jaren 50 tot het recente heden.
persoonlijke leningen
Drie Genkse bands in Belgische finale Clash of the Coverband. Genk Het Belang van Limburg.
Maak van Genk jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Drie Genkse bands in Belgische finale Clash of the Coverbands. 05/12/2012 om 1716 door Patrick KAERTS. Drie Genkse bands in Belgische finale Clash of the Coverbands. Vorige afbeelding 1 / 3 Volgende afbeelding. Op zondag 16 december vindt in Jeugdhuis Rondpunt 26 in Genk de Belgische finale van The Clash of the Coverbands plaats. Negen bands uit Vlaanderen strijden er om 4 plaatsen in de halve finales in Den Haag in maart 2013 en proberen alzo in de voetsporen van het Genkse Koyle de publiekswinnaar van de editie 2012 te treden.
https://www.jiwok.com/blog/les-10-conseils-pour-bien-realiser-sa-seance-de-fractionne-debutants-comme-confirmes/
InGenius coverband 70 80 90 coverbands op bruiloft feest huwelijksfeest bedrijfsevents.
hits van 70 80 90 tot vandaag. Ingenius bestaat meer dan 15 jaar en behoort tot de absolute top van coverbands in België en Nederland. Sinds 1999 speelde InGenius op meer dan 240 podia op bedrijfsevents trouwfeesten en festivals. Sommigen noemen hen de heetste coverband van de lage landen lees verder. Rolling Stones U2 Black Eyed Peas Simple Minds Coldplay De Kreuners Guns and Roses Abba teveel om op te noemen. De show wordt elk jaar aangevuld met recente hits.
belgische ardennen
Coverband Creep beste Belgische cover band.
Geïnspireerd door bands zoals o.a Aerosmith Deep Purple The Police MuseFoo Fighters en vele anderen brengen wij op professionele wijze de beste rock covers van de laatste decennia. Met ons indrukwekkend repertoire nemen wij u mee naar een ongekende live ervaring. Kom zien en oordeel zelf. Bezoek onze Youtube of Facebook pagina voor meer video's. Zaterdag 16 sep 2017 Privé optreden. Zaterdag 11 nov 2017 GenkerrocK. Locatie Casa Papa Giovanni. Vrijdag 08 dec 2017 Privé optreden. Volg ons op Facebook. Volg ons op YouTube.
coverband
Zoekt u een coverband in Belgie? Dat is uiteraard mogelijk. Boek nu een.
Wij bieden een leuke selectie van coverbands geselecteerd op ervaring en uitstraling. Onderstaande bands spelen door geheel België. Coverband te huren voor ieder huwelijk feest bedrijfsfeest en jubileum. Kies uit onderstaande opties. Voor de bruiloft en het huwelijksfeest kunt u bij Evenses allerlei muziek en bands huren.
de Spikes dé allerleukste coverband uit België.
de Spikes Gone WILD Tour 2017. de Spikes On Fire Tour 2016 zette menig feestje in België en Nederland in vuur en vlam. Met de kraakverse tour de Spikes GONE WILD 2017 legt de allerleukste coverband uit België de lat zelfs nóg hoger. Kom niet té dicht bij het podium want het zal er nog WILDER aan toe gaan. Gewapend met NIEUWE nummers en NIEUWE acts garanderen de Spikes dat uw feestje een BEESTIGE belevenis wordt. Waar is het BEESTje? Hier is het BEESTje! Dé nieuwe GONE WILD 2017 zit boordelvol I love the 90's muziek. Met de beste jaren 90 muziek én artiesten brengen de Spikes het publiek back-in-time naar de stomende 90s.
Coverband La Folie Jolie.
1 ding is zeker de optredens van showcoverband La Folie Jolie laten niemand onbewogen. In een bijna 2 uur durende show brengt La Folie Jolie zovéél aanstekelijke hits klassiekers dat je amper tijd hebt om de dansvloer te verlaten the show must go on! Met hun nieuwe Goldrush tour zijn ze klaar om Vlaanderen te veroveren.
coverband huren belgische muziekgroepen coverband rock.
prijzen optredens vlaamse artiesten. The Vibes Rock party coverband. The Vibes een ervaren rockparty coverband uit Antwerpen die er steeds op uit is het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. DAS ROCK Stubru Coverband www.dasrock.be. De C4 home pagina. C4 Live Rock Coverband Covers en Ambiance. C4 Live Rock Covers Ambiance! C4 is in de eerste plaats een live groep die zijn covers voor de voeten van het rock publiek gooit.

Contacteer ons