Resultaten voor akoestische band

 
akoestische band
muziek voor feestje - Zanger gitarist voor klein feestje.
2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en Feest te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje.
Akoestische band boeken doe je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek.
Een akoestische band boeken voor je bruiloft, privé feest of personeelsfeest? Buro Voor Muziek informeert je snel en betrouwbaar over de kosten en beschikbaarheid. Hieronder vindt je een ruim aanbod van akoestische bands en acts in vele genres. Iedere stijl is ruim vertegenwoordigd dus je vindt altijd je favoriete muziek.Mobiel en zonder geluidsversterking verzorgen de akoestische bands de muzikale omlijsting van je feest. Bestel hier
artiest
akoestische band De Compagnien Swinging.nl.
Tegenwoordig is deze akoestische band ook te boeken als De Compaenen The Horn Kings, waarbij De Compaenen is uitgebreid met een 3-mans blazerssectie, waardoor de band nog meer feest-garantie biedt. In deze bezetting is er inmiddels een live-dvd opgenomen en zal de band ook op de diverse zomerfestivals te bewonderen zijn.
band zoeken
Akoestische band boeken doe je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek.
Een akoestische band boeken voor je bruiloft, privé feest of personeelsfeest? Buro Voor Muziek informeert je snel en betrouwbaar over de kosten en beschikbaarheid. Hieronder vindt je een ruim aanbod van akoestische bands en acts in vele genres. Iedere stijl is ruim vertegenwoordigd dus je vindt altijd je favoriete muziek.Mobiel en zonder geluidsversterking verzorgen de akoestische bands de muzikale omlijsting van je feest.
live bands
Welkom Coverband KOEST.
Bent u op zoek naar een geschikte band die van iedere gelegenheid een feestje kan maken? Of het nu voor groot of klein publiek moet zijn, akoestisch of versterkt. zoek dan niet verder: Koest is de band voor uw feest!
akoestiek
Akoestische band CHMPGN Avenue ft. Jennifer Ewbank.
Akoestische band CHMPGN Avenue. Jennifer Ewbank zang/piano met saxofoniste en contrabassist. Akoestische band CHMPGN Avenue is een nieuwe band van Jennifer Ewbank. Aan uw feestje ontbreekt nog een bijzondere muzikale omlijsting, rustige live achtergrondmuziek of juist om af en toe te dansen.
muziekband bruiloft
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Akoestische Band Huren?
Wilt u een Akoestische band huren of boeken? Een Akoestische band is altijd sfeerverhogend bij een bruiloft, huwelijk, trouwfeest, receptie, verjaardag, borrel of tuinfeest. Daar waar mensen gezellig met elkaar aan het praten zijn is een Akoestische band ook qua volume zeer geschikt.
Akoestisch duo MAIS.
Akoestisch duo MAIS bestaat al 15 jaar. Met de uitbreiding van percussie is MAIS ook een akoestische band. Met Anouk op cajon en handpercussie krijgt de band het publiek aan het dansen met akoestische beats. AKOESTISCHE BAND MAIS. AKOESTISCH DUO MAIS.
The Tributes Akoestische Coverband.
Deze succesvolle akoestische coverband brengt. je een kampvuurgevoel en festivalsfeer. Met 90's' top2000 classics, veel recente hits., verzoekjes, improvisatie, interactie en energie. Volg The Tributes. Facebook Instagram YouTube. Ook te boeken met DJ-set! Of als DUO. 2017 The Tributes info@thetributes.nl 06 4975 8219.

Contacteer ons