Resultaten voor akoestische band

 
akoestische band
muziek voor feestje - Zanger gitarist voor klein feestje.
2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en Feest te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje.
Welkom Coverband KOEST.
Ben je weleens bij een optreden geweest van een technisch heel sterke coverband met professionele muzikanten maar maakte dit niet echt indruk? Hoe zou het komen dat de ene band staat als een huis en de andere niet echt overkomt? Bestel hier
live bands
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
akoestiek
Akoestisch duo MAIS.
Akoestisch duo MAIS bestaat al 15 jaar. Met de uitbreiding van percussie is MAIS ook een akoestische band. Met Anouk op cajon en handpercussie krijgt de band het publiek aan het dansen met akoestische beats. AKOESTISCHE BAND MAIS. AKOESTISCH DUO MAIS.
Band Bruiloft
Akoestische band boeken? Coverband voor bruiloft, feest, huwelijk, receptie.
Het repertoire bestaat uit een mix van pop, rb, soul, blues en ballads die zowel jong als oud aanspreken. Wilt u nog een akoestische band boeken voor uw bruiloft, feest, receptie, bedrijfsuitje of diner? The Investors is te boeken via deze website.
artiest
Akoestische live muziek duo Lace voor huwelijk, bedrijfsfeest, ceremonie Lacemusic.
Het duo is muzikant in hart en nieren. De liefde voor muziek is wat hen beweegt. De goede reacties en vele boekingen in de afgelopen 9 jaar maakt het mogelijk van hun passie hun beroep te maken. Akoestische band Lace Cotton.
band zoeken
ZoekEenBand.nl coverbands/dj's' en akoestische bands boeken.
bekijk deze band. Door het akoestische geluid van DEEPER SHADE is dit duo ideaal voor achtergrond muziek op bruiloften, diner-dansant met kerst bijv, recepties, bedrijfsfeesten of andere speciale gelegenheden maar DEEPER SHADE kan ook een knallend feest maken met deze akoestische sound.
Wij Zijn Gestrand De leukste akoestische coverband van Nederland. Wij Zijn Gestrand is een band die bekende popliedjes in een akoestisch jasje steekt. De band bestaat uit een zangeres, contrabas en ak
Wij Zijn Gestrand. De leukste akoestische coverband van Nederland. Wij Zijn Gestrand is een band die bekende popliedjes in een akoestisch jasje steekt. De band bestaat uit een zangeres, contrabas en akoestische gitaar. Wij Zijn Gestrand. Zoeken naar: Zoeken. Wij Zijn Gestrand.
Akoestische band LoveSound.
Juist een akoestische band kan namelijk zorgen voor een feestelijke en uitgelaten stemming. Het akoestische karakter van het optreden zorgt niet alleen voor een intiemere ambiance, maar resulteert ook in meer interactie tussen de bandleden en het publiek. Hierdoor ontstaat er al snel een fantastische wisselwerking tussen de muzikanten en de toehoorders.
Akoestische band Mindy The Good Vibes Society. Email. Facebook. Instagram. Twitter. YouTube. Facebook. Instagram. Twitter. YouTube.
Deze akoestische band heeft een speciaal akoestisch repertoire wat gebaseerd is op dansliedjes van toen en nu aangevuld met ballads. Omdat de akoestische band vaak in haar eigen voorprogramma speelt tijdens de receptie, daarna avondfeest heeft de band een eigen concept bedacht.

Contacteer ons