Zoeken naar akoestische band

 
akoestische band
muziek voor feestje - Zanger gitarist voor klein feestje.
2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en Feest te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje.
Akoestische Band Huren?
Wilt u een Akoestische band huren of boeken? Een Akoestische band is altijd sfeerverhogend bij een bruiloft, huwelijk, trouwfeest, receptie, verjaardag, borrel of tuinfeest. Daar waar mensen gezellig met elkaar aan het praten zijn is een Akoestische band ook qua volume zeer geschikt.
nederlandse bands
Akoestisch duo MAIS.
Akoestisch duo MAIS bestaat al 15 jaar. Met de uitbreiding van percussie is MAIS ook een akoestische band. Met Anouk op cajon en handpercussie krijgt de band het publiek aan het dansen met akoestische beats. AKOESTISCHE BAND MAIS. AKOESTISCH DUO MAIS.
nederlandse bands jaren 60
LARA LEAVES Akoestische Coverband Live muziek bruiloft, feest achtergrond.
Live" muziek op maat! Zowel de muzikaliteit, spontaniteit, professionaliteit als interactie maakt Lara Leaves uniek als akoestische coverband. Een band met een brede muzikale database. Repertoire bestaande uit hét beste uit zestig jaar popmuziek met veel ruimte voor spontane verzoekjes om zo een live jukebox effect te creëren.
akoestische band
Akoestische band LoveSound.
Juist een akoestische band kan namelijk zorgen voor een feestelijke en uitgelaten stemming. Het akoestische karakter van het optreden zorgt niet alleen voor een intiemere ambiance, maar resulteert ook in meer interactie tussen de bandleden en het publiek. Hierdoor ontstaat er al snel een fantastische wisselwerking tussen de muzikanten en de toehoorders.
live band
Wij Zijn Gestrand De leukste akoestische coverband van Nederland. Wij Zijn Gestrand is een band die bekende popliedjes in een akoestisch jasje steekt. De band bestaat uit een zangeres, contrabas en ak
Wij Zijn Gestrand. De leukste akoestische coverband van Nederland. Wij Zijn Gestrand is een band die bekende popliedjes in een akoestisch jasje steekt. De band bestaat uit een zangeres, contrabas en akoestische gitaar. Wij Zijn Gestrand. Zoeken naar: Zoeken. Wij Zijn Gestrand.
gites frankrijk nederlandse eigenaren kindvriendelijk
Akoestische band Mindy The Good Vibes Society. Email. Facebook. Instagram. Twitter. YouTube. Facebook. Instagram. Twitter. YouTube.
Deze akoestische band heeft een speciaal akoestisch repertoire wat gebaseerd is op dansliedjes van toen en nu aangevuld met ballads. Omdat de akoestische band vaak in haar eigen voorprogramma speelt tijdens de receptie, daarna avondfeest heeft de band een eigen concept bedacht.
Band voor een tuinfeest Woodworks akoestische folk/rock coverband.
Mochten we als band voor een tuinfeest geboekt worden dan is het handig om even contact met ons op te nemen om één en ander door te spreken wat de mogelijkheden zijn. Met mooi weer waar iedereen natuurlijk op hoopt kunnen we gewoon in de buitenlucht staan, een stroompunt in de buurt is wel een vereiste tenzij we dus volledig akoestisch spelen. We hebben ook wat verlichting met ons mee, dus mocht het donker worden dan zorgt ons licht voor een warme prettige sfeer in uw tuin. Wij zijn in akoestische setting ook mobiel.
Akoestische band voor uw receptie of bruiloft www.evenses.com YouTube.
Please try again later. Published on Jan 11, 2017. Standard YouTube License. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. AKOESTISCHE BAND MAIS Duration: 415. Akoestisch duo MAIS 713 views. 9to5 Coverband buchen Freddy www.evenses.de Duration: 343.
Akoestische live muziek duo Lace voor huwelijk, bedrijfsfeest, ceremonie Lacemusic.
Het duo is muzikant in hart en nieren. De liefde voor muziek is wat hen beweegt. De goede reacties en vele boekingen in de afgelopen 9 jaar maakt het mogelijk van hun passie hun beroep te maken. Akoestische band Lace Cotton.

Contacteer ons