Op zoek naar nederlandse coverband?

 
nederlandse coverband
nederlandse coverband
Ignition Coverband Home page.
homepage Ignition Coverband Lees er hier meer over
coverband
The U2 Tribute.
Website of The U2 Tribute the Dutch U2 Tribute band forever searching the U2 feeling.
vocht
The Originals De beste coverband van NL speelt alles op verzoek!
The Originals is een unieke coverband in Nederland! Deze muzikale top act speelt alles op verzoek maar dan ook écht alles. De heren hebben meer dan 5000 liedjes direct paraat wanneer het publiek hier live om vraagt. Welke andere coverband gaat er vol vertrouwen een uitverkochte Ziggo Dome tegemoet zonder setlijst? De ultieme allround coverband. De vijf rasmuzikanten spelen al jaren alles op verzoek overal in Nederland. Maar The Originals is meer dan zomaar een allround coverband.
loodgieter amsterdam
Band of Coverband boeken voor ieder feest doe je bij BandZoeker.nl!
Sorteren op Kies een volgorde. De perfecte band of coverband boeken voor ieder feest? Ben je op zoek naar een coverband voor je bruiloft verjaardag of bedrijfsfeest? Bandzoeker biedt de perfecte coverband voor ieder feest. Dat begint met het overzichtelijk presenteren van zoveel mogelijk informatie. Daarom vind je hiernaast een uitgebreide filteroptie waarmee je onder andere een keuze kunt maken uit de verschillende coverbands en type feest. Een coverband voor ieder feest. Voor ieder feest biedt Bandzoeker een geschikte coverband.
online boekhoudprogramma
SESSION Dé Sensationele Coverband.
Met een formatie van topmuzikanten een razend actueel repertoire met de grootste hits afgewisseld met de beste classics heel veel interactie de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van NL! Een optreden van SESSION is high energy meeslepend interactief dansbaar verleidelijk trendy maar vooral een feest! Kortom SESSION zorgt voor de beste entertainmentshow die er in coverland te vinden is! Meer info over Session.
labelprinter
Feestband Coverband Little Sister De Leukste Feestband van Nederland.
De Feestband Die Speelt Voor De Lol. Little Sister is een coverband van negen personen die uitsluitend speelt voor de lol. Het Is Altijd Feest Met Little Sister. Met een zanger zangeres en drie knotsgekke blazers die een spetterende en opzwepende show neerzetten. Het Publiek Staat bij Ons altijd op de eerste plaats. Interactie gadgets verzoekjes maar we willen vooral veel lol maken samen met het publiek. Wij Spelen Alle Bekende Hits Zolang Er Maar Gedanst en Gezongen Kan Worden.
Nighttrain Coverband Nighttrain de partyband van Nederland!
Dans en zing mee met een heerlijk repertoire vol herkenning. Soul Pop Dance Disco Rock en een vleugje Nederpop! Vraag hier meteen een offerte aan!
Home.
Op 31 maart 2007 ontving de band de prestigieuze prijs voor beste coverband van Nederland. Negentig optredens later op middelgrote en grote pop blues en jazzpodia spelen ze nog altijd in nagenoeg dezelfde samenstelling. Deze band vertolkt vele muzikale stijlen met verve. Of het nu blues jazz rock funk soul pop dixieland of bossa nova is het staat als een huis. Negen jaar na de oprichting staat de band nog steeds onder de bezielende leiding van Mark Kuypers o.a. muzikaal leider van diverse topmusicals o.a. Moeder ik wil bij de revue.
Coverband NOAH Nederlands meest veelzijdige coverband.
Nog meer beeldmateriaal vindt je op ons Youtube kanaal. View video Coverband NOAH Live registratie 2016. View video Coverband NOAH performs Michael Jackson. View video Coverband NOAH performs Bruno Mars. View video Coverband NOAH performs Justin Timerlake. View video Coverband NOAH Schoonbroek België. View video Coverband NOAH Carnaval. View video Coverband NOAH Almelo.

Contacteer ons