Meer resultaten voor band huren prijs

 
band huren prijs
muziek voor feestje - Zanger gitarist voor klein feestje.
2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en Feest te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje.
Bands boeken of inhuren voor de scherpste prijs! Allerlei Artiesten Allerlei Artiesten.
Nee niet zomaar een band maar een band van topniveau die iedereen een fantastische ervaring geeft. Meer over deze artiest. Night Flight to Rio. Night Flight to Rio met deze partyband staat u garant voor een groot feest! Deze band geeft uw gasten een lekkere energie om op te dansen en swingen. Overal waar zij spelen ontstaat er een wee. Kijk hier voor meer info
tapijt aanbieding
Band Huren GiGA.
Het voordeel van een band huren via een boekingsbureau is dat het boekingsbureau vervanging verzorgt als dat nodig is. GiGA kunt u als band huren via uw boekingsbureau of via de site kunt u online de band huren. Van de site van GiGA krijgt u direct een contract in uw mailbox. Het is aan te raden uw afspraken met een coverband op deze manier op papier te zetten. Meer info
band huren prijs
BoekJeBandje voor het boeken en inhuren van bands zangers zangeressen artiesten dj's drive-in's voor elk feest dorpsfeest evenement event trouwfeest trouwerij BoekJeBandje.
BoekJeBandje.nl is het leukste boekingskantoor van Friesland. Vanuit Oosterzee bedienen wij onze klanten op persoonlijke wijze! 5252'27.4N 546'34.0E
makelaar amsterdam
Artiesten boeken bij All-Round Artiestenburo.
Artiesten boeken voor uw feest bruiloft bedrijfsfeest of evenement? Een artiest of band boeken. Professionele en betaalbare artiesten boeken bij Allround.
goochelaar huren
Band huren Woodworks meer dan 400 covers als repertoire.
Covers in een compleet nieuwe jas! Menu Spring naar de inhoud. Band Huren Woodworks een band met ruim 400 nummers in het repertoire. Een band huren wie wil dat nou niet bij zijn of haar feest? Wij zijn Woodworks een akoestische band die in te huren is voor elke gelegenheid. Of dat nu een trouwerij is een receptie een verjaardag of een tof kroeg/café optreden u kunt ons overal als band huren. We hebben een breed en ook groot repertoire aan nummers. We coveren alles op eigen wijze met akoestische instrumenten.
Container Huren
Band of Coverband boeken voor ieder feest doe je bij BandZoeker.nl!
5 sterren 4 sterren 3 sterren 2 sterren 1 ster. Sorteren op Kies een volgorde. De perfecte band of coverband boeken voor ieder feest? Ben je op zoek naar een coverband voor je bruiloft verjaardag of bedrijfsfeest? Bandzoeker biedt de perfecte coverband voor ieder feest. Dat begint met het overzichtelijk presenteren van zoveel mogelijk informatie. Daarom vind je hiernaast een uitgebreide filteroptie waarmee je onder andere een keuze kunt maken uit de verschillende coverbands en type feest. Een coverband voor ieder feest. Voor ieder feest biedt Bandzoeker een geschikte coverband.
sigaretten
Band boeken? Bands huren voor uw feest bedrijfsfeest event en bruiloft.
Sorteer op Populariteit Populariteit Prijs Prijs Alfabet Alfabet. 80's / 90's DJ. Trance DJ / Dance DJ.
stripper inhuren
Band huren voor je feest? Kies uit 23 Geweldige Feestbands.
Salsa bands salsa band salsa band inhuren salsa band boeken Viking Entertainment.
Op zoek naar salsa bands? Bij Viking Entertainment ben je aan het juiste adres voor o.a. salsa band salsa band inhuren salsa band boeken.

Contacteer ons