Resultaten voor allround coverband

 
allround coverband
Driven STEM Entertainment.
Al meer dan een decennium lang zijn de rasmuzikanten van allround coverband Driven feestvierend Nederland, en ook zelfs het buitenland aan het veroveren. Door haar unieke eigenschappen kan de band alles moeiteloos aanpakken: bedrijfsfeesten, bruiloften, kermissen, studentenfeesten, feesttenten, festivals, jaarmarkten maar ook diner-shows, recepties, huwelijksceremonies en zelfs mobiel entertainment en kindershows.
coverband boeken
De agenda van allround coverband Liever LIVE.
De perfecte coverband op uw bedrijfsfeest? Neem dan contact op! neem contact op. Volg ons op Facebook. Voor info, kijkdata of boekingen. Liever Live Band. 0229 29 78 82. 06 20 278 445. Copyright Liever Live Gezelligste Feestband van Nederland!
coverband gezocht
Gedreven Allround Coverband Mailbox zoekt veelzijdige toetsenist! Mailbox Coverband.
Gedreven Allround Coverband Mailbox zoekt veelzijdige toetsenist! Wegens vertrek van onze huidige toetsenist zijn we op zoek naar een vervanger. Ben jij de allround toetsenist die wij zoeken, dan bieden we jou.: gemiddeld 1 optreden in de maand. repeteren op dinsdag in onze oefenruimte in Sumar.
coverband boeken
Bands Artists Bands voor de beste coverbands en tributebands.
The Smart Allround coverband. Met Allround coverband The Smart staat één van de meest complete topbands op uw podium. Muzikaal technisch zitten er geen zwakke schakels in deze band en een optreden van The Smart boeit van begin tot het eind.
live bands
Big Deal Allround Coverband.
BIG DEAL is een allround-coverband die uiteenlopende covers van de sixtees tot recente top 40 hits speelt. De bandleden zijn rasmuzikanten die hun sporen muzikaal ruimschoots verdiend hebben. Kijk eens rond op de site laat u overtuigen en neem vrijblijvend contact met ons op!
Allround coverband boeken? Treasure is een geweldige 9 koppige band.
Allround coverband huren feest www.Evenses.com. Coverband huren Evenses com. Coverband huren Evenses com. Coverband huren Evenses com. Coverband boeken Evenses com. Coverband boeken Evenses com. boeken bij Evenses.jpg. Treasure is een 9 koppige allround coverband. Ze spelen de beste hits van toen en nu.
The New Party Dé Allround coverband van Nederland!
Meeslepend, verleidelijk en één groot dansfeest, dat kenmerkt een optreden van The New Party. Deze professionele allround coverband heeft een onuitputtelijk repertoire en wisselt hits van nu af met classics van toen. Swingen op vette dancebeats of zwijmelen op ballads: het publiek is uitzinnig.
Allround Coverband Eclips.
Eclips is een gezellige Brabantse band die elk feestje als een nieuwe uitdaging ziet. Waar Eclips zijn entree maakt zijn barkrukken overbodig en is een dansvloer een must! Allround Coverband ECLIPS heeft menig feesttent, zaal en café op zijn kop doen staan.
Coverband The RED CARS, live muziek met feest garantie.

Contacteer ons