Meer resultaten voor allround coverband

 
allround coverband
muziek voor feestje - Zanger gitarist voor klein feestje.
2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en Feest te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje.
Allround coverband Utrecht, de feestband voor elke gelegenheid.
Coverband feestband Day Out. Live muziek nodig voor jouw feest, bruiloft of evenement? Day Out bezorgt je een onvergetelijke avond met de beste Engelstalige een Nederlandstalige hits. Day Out is een allround coverband en feestband bestaande uit ervaren muzikanten uit Utrecht en Amsterdam. Klik hier om je in te schrijven
artiesten boeken
Coverband Feestband Bruiloft band 2mf Dé Allround band voor elk feest!
2MF Coverband is een veel gevraagde bruiloft band en feestband. Al ruim 15 jaar spelen wij met veel plezier op bruiloften en bedrijfsfeesten door het hele land. 2MF bestaat uit 7 enthousiaste muzikanten, inclusief een leadzangeres, leadzanger en saxofonist. Ons doel is ieder feest spetterend en onvergetelijk te maken, waarbij alle zorgen uit handen worden genomen.
artiesten boeken
Boek Eclips Allround Coverband Gigstarter.
Eclips Allround Coverband is een band uit Gemert. Eclips Allround Coverband speelt muziek in de genres Coverband. Eclips Allround Coverband heeft sinds de inschrijving op 28/06/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald. De muziek van Eclips Allround Coverband klinkt als: Allround.
coverband bruiloft
Home Allround Coverband Driven.
Misschien" wel de beste allround coverband van Nederland." Jullie spelen echt alles, niet normaal zo goed! DRIVEN Weve got it covered! Driven; een unieke, interactieve, professionele muzikale beleving met feest, dans en meezinggarantie. Op werkelijk ieder denkbaar soort evenement, in binnen en buitenland, is Driven uw vertrouwde partner.
huiswerkbegeleiding deventer
Coverband bruiloft band Nightwind de top band.
Nightwind is de coverband met 5 tot 10 muzikanten: een dj en drive-in-show, saxofonist, percusionist of een hele blazerssectie. Coverband Nightwind: de ultieme bruilof band voor een geweldige bruiloftt! Allround coverband en bruiloftsband Nightwind professioneel en ook nog heel betaalbaar!
bruiloft muziek
Allround coverband boeken? Treasure is een geweldige 9 koppige band.
7 d/week 09u-23u. Home Muziek Band Coverband Treasure. Terug naar overzicht. Allround coverband huren feest www.Evenses.com. boeken bij Evenses.jpg. Treasure is een 9 koppige allround coverband. Ze spelen de beste hits van toen en nu. Feest, Bruiloft, Bedrijfsfeest, Festival, Evenement.
The Fox the ultimate Allround Coverband.
Wie zijn wij. THE FOX: THE UTLTIMATE COVERBAND VOOR AL UW FEESTEN! Heeft U een spetterende betaalbare Allround band nodig voor uw Bruiloft, bedrijfsfeestsportclub, of cafe? Stop maar met zoeken. Allround band The Fox is de goede keuze.The Fox is een band met een breed repertoire varirend van dansmuziek uit de jaren 7080, en 90, tot heden en heerlijke feestmuziek zoals pop en rock.
Allround coverband BAHAMA'S' Home.
Allround coverband BAHAMA'S.' Allround coverband BAHAMA'S' heeft een jarenlange ervaring in het internationale show en entertainment vak. In de loop der jaren is heel veel geïnvesteerd: energie, werklust, creativiteit en de wil om ons te verdiepen in de individuele wensen van elke relatie.
Kraakthelder Allround coverband.
Kraakthelder is een jonge, energieke allround coverband te boeken voor al uw feesten! Van tentfeest tot café en van verjaardag tot bruiloft, wij garanderen u een geweldige avond! Wapen van Friesland Sint Nicolaasga 25-12-2015. Boode op Zondag 20-12-2015. Gala Bussum 17-12-2015.

Contacteer ons