Resultaten voor coverband

 
coverband
muziek voor feestje - Zanger gitarist voor klein feestje.
2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en Feest te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje.
coverband
Coverbands boeken voor feest en bruiloft. Coverband voor uw feest verjaardag of bruiloft boeken? Via de bandzoeker van boekingskantoor Evenses kunt u voor uw feest de perfecte live band zoals een allround coverband rock n roll en tribute band huren. Onze coverbands voeren bestaande hits op van bekende artiesten. Onze Nederlandse artiesten staan voor u klaar om uw evenement fantastisch te maken. Zoek niet verder voor het vinden van de beste coverband van nederland en Belgie! Evenses biedt u een breed scala aan muziekgroepen.
Home Coverband Courage.
Nieuwe zangeres Coverband Courage. Cindy Frijns is uit de vele aanmeldingen gekozen tot de nieuwe zangeres van Coverband Courage. Dit nachtegaaltje uit Munster Geleen zal de podia in limburg en ver daarbuiten bestormen met haar geweldige stem en enthousiasme. Of ze nu Beppie kraft, ilse de lange, of Alanis Morissette zingt, deze blonde dame doet het allemaal. Verder lezen
goochelaar inhuren
Home Outline Coverband.
Klik hier voor alle informatie
Band
Wall Street Coverband, de gezelligste band van het Noorden!
WallStreet mag omschreve n worden als een van de beste en vooral gezelligste band van het Noorden die je laat betoveren met o.a. de beste Hits van Toen, Actuele toppers van Nu en Dampende Medleys in een spetterende show met veel humor, interactie en entertainment! click hier
live band
Springsteen-coverband speelt niet voor TrumpPrive Telegraaf.nl.
We danken onze hele carrière aan Bruce en onze dankbaarheid en respect voor hem staat boven alles. Springsteen zelf liet zich de afgelopen week overigens niet uit over de toezegging van de coverband om te spelen op het feest van Trump. hier meer informatie
Band Bruiloft
Coverbands boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
U wilt een coverband boeken? Hieronder vind u een ruime keuze in coverbands in verschillende stijlen. Staat de coverband waar u naar op zoek bent er niet bij? Informeer vrijblijvend bij onze adviseurs tel0497-360718.: Wij helpen u graag bij het zoeken en boeken van de juiste coverband.
bruiloft muziek top 100
Home Coverband BILLBOARD.
BillBoard is een coverband bestaande uit 9 bandleden waaronder een blazerssectie die sinds 2012 diverse zalen heeft veroverd met swingende en dampende soul, disco, rock en popmuziek. Een avond vol dansbare muziek met een bite en met maximaal plezier voor publiek en band.
steps band
STORM.
STORM is een speelse, professionele, betaalbare en toegankelijke coverband die speelt op bruiloften, gala's, tentfeesten, carnaval, kermis en bedrijfsfeesten. Na een bezoek aan de band zul je weten dat STORM de naam meer dan waard is: STORM bestormt het podium en is niet alleen muzikaal tot in de puntjes verzorgd, je zult de band als een wervelwind over het podium zien vliegen.
artiestenbureau
flat out.
FOTO VAN DE MAAND. Kennis maken met de coverband Flat Out? Bekijk onze video en scroll naar beneden. Op deze website vind je alle informatie over onze coverband. Wil je ons een keer live zien? Click op onze agenda links boven voor informatie over openbare optredens.
band inhuren
coverband-bougiehome.: index.
Bougie is een coverband uit het Zuiden van Limburg en is voor ieder feest te boeken. De band bestaat uit vier muzikanten. Zij zorgen ervoor dat er voor iedereen iets te beleven valt. Het repertoire bestaat uit top 40 nummers, rock, nederpop, disco, reggea en nog veel meer.

Contacteer ons