Meer resultaten voor muziek trio

 
muziek trio
muziek voor feestje - Zanger gitarist voor klein feestje.
2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en Feest te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje.
Het Wereld Muziek Trio Sfeer En Wereldmuziek.
Het Wereld Muziek Trio doet zijn naam eer aan door te bemiddelen tussen verschillende muziekstijlen met als thuisbasis de Europese jazz, balkanmuziek en dansmuziek. Het Trio verzorgt swingende doch romantische optredens met een originele bezetting bestaande uit Accordeon, gitaar en contrabas.
bruiloft dj
Muziek trio, trio muziek, Muziek trios Viking Entertainment.
Drive in shows. Muziek trio, trio muziek, Muziek trio's.' Sinds in 1983 het fenomeen MIDI zijn intreden heeft gedaan is er parallel lopend aan dit fenomeen een mogelijkheid geboren die een muziek trio, maar kan laten klinken als een volwaardige band.
glaszetters
Muziek Solist Duo Trio Band Band Something Else.
Gezellige sfeermuziek mobiel. Van maf mobiel trio tot stijlvolle band! Klik op de foto voor gezellige mobiele muziek. Klik op de foto voor stijlvolle muzikale omlijsting. We snappen dat je wat bent gaan twijfelen, maar we hebben gewoon benen hoor.
muziek trio
Jazztrio voor Achtergrondmuziek Ascot Jazz Trio.
The Girl From Ipanema Ascot Jazz Trio 249.: Mack The Knife Ascot Jazz Trio 128.: You Are The Sunshine Of My Life Ascot Jazz Trio 149.: Misty Ascot Jazz Trio 201.: My Little Suede Shoes Ascot Jazz Trio 145.: Jazztrio voor Achtergrondmuziek.
dymo labelwriter
Koffer Trio.
Allround Koffer Trio. heerlijk herkenbare muziek van mobiel trio. Het Koffer Trio bestaat uit gitaar/zang, bas en Cajon/Percussie en spelen op verschillende soorten gelegenheden. Deze geheel akoestische band is de ideale invulling bij uw borrel, diner, tuinfeest, receptie en bedrijfsfeest, voor als het eens een toontje zachter mag.
Solo Duo Trio's' boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
Uw ultieme lichtversterkte trio is een feit. U bepaalt wat zij spelen, uit het hoofd en op verzoek, uw verzoek! Roept u maar en onze avonturiers spelen het ter Lees meer. Ryder leder einde kent weer een nieuw begin. Deze kreet is zeker van toepassing op Duo Ryder. Nadat de groep Ryder na vele jaren het besluit heeft genomen om Lees meer. Suitz Een akoestisch duo, bestaande uit Daan en Nicky, twee jonge super-enthousiaste muzikanten die elkaar hebben leren kennen op de opleiding Artiest Muziek in Arnhem.
Nieuwe Helden Akoestisch Mobiel Trio voor Goede Muziek en Sfeer.
Het drietal wisselt regelmatig van speelplek en heeft op een plezierige manier contact met het publiek. Ideaal voor situaties waarbij live muziek met een aangenaam geluidsniveau gewenst is zoals bij diners, recepties, bruiloften, presentaties, borrels, ontvangsten, kleinschalige evenementen en privfeesten. Het trio kan worden uitgebreid met een mobiele drummer.
muziek trio Energy Music.
Fantastisch muzikaal live trio met swingende muziek die staat als een huis! Check beschikbaarheid Artiest is beschikbaar. Gelieve dit veld leeg te laten. Vraag verzenden Reactie binnen 24 uur! ENERGY MUSIC is een swingend, professioneel trio bestaande uit kundige rasmuzikanten.
Matrozen Muziek Trio Muzikanten Akoestische Muziek Aerdrijk.
Ober Unter Trio. Zingende Kerstman mèt. Cas, Cees Co zijn de best zingende matrozen aan lager wal. Zee geliefd bij jong en oud. Repertoire: meer dan 50 zeemansliedjes en nog veel meer romantische melodieën en versierenades uit alle windstreken Zie Repertoire /Matrozen.

Contacteer ons