Zoeken naar muziek trio

 
muziek trio
muziek - Duitse Act / zangers en Artiesten.
Al op zeer jonge leeftijd kwam Frans erachter dat zingen één van zijn grootste passies was. Daarom begon hij op zijn elfde al met het nemen van zanglessen en trad hij vanaf toen regelmatig op in het voorprogramma van bekende artiesten.
Muziek Trio.
Trio Joyride Live muziek en entertainment. Wij zijn te boeken in heel Nederland. Muziek Trio Entertainment. Met Trio Joyride brengen wij u de vetste hits uit de top 2000 allertijden en dit doen wij op bruiloftsfeesten, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en diverse andere soorten van evenementen.
muziek bruiloft
Tango muziek inhuren voor elke gelegenheid? Trio Tangissimo is te boeken.
Wilt u iets bijzonders inhuren voor uw jubileum, opening of bedrijfsfeest? Boek dan Trio Tangissimo voor tango muziek op uw feest, huwelijk, festival, congres, bruiloft, evenement of receptie! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
e-liquid
Bruiloft muziek met allround kleine muziek band Trio Royale!
Daar zorgt Trio Royale voor, met een relaxte live mix van bekende nummers in een semi-akoestisch jasje spelen wij voor jullie de ideale bruiloft muziek tijdens deze speciale dag! Trio Royale komt uit Groningen maar is ook vaak buiten Groningen te vinden!
houten jaloezieen op maat
Italiaanse muziek van duo of trio Colore ook allround.
Italiaanse muziek van allround en Italiaans duo of trio Colore is de perfecte akoestische, verplaatsbare muziek voor een Italiaans themafeest of voor een gezellige huwelijksreceptie. Het duo bestaat uit twee rasechte Italianen op contrabas/zang en gitaar/zang. Uitgebreid met hun mobiele drummer/zanger of blazer vormen zij het Italiaanse Trio Colore.
zangeressen
Muziek Trio Boeken? Euro Entertainment.
Trio, Solo's' Duo's' Trio's.' Everthree is een trio van drie enthousiaste muzikanten in een setting van drums, gitaar en bas. Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit bekende evergreens, gestoken in een sympathiek jasje. In een combinatie van meerstemmige zang en muzikale invulling, is dit trio uitermate geschikt voor kleine partijen, diner-dansant en recepties. De muziek zal niet een storende factor zijn, maar kan op de achtergrond de ideale omlijsting van uw avond/middag. Bedrijfsfeest, Bruiloft, Trio.
Trio Raak Muziek voor uw feest.
RAAK speelt zowel akoestisch mobiel als versterkt en put uit een groot repertoire. Houdt u van Nederlandse en Engelstalige pop, rock, rock roll dan is RAAK het trio voor uw evenement. Naast pop biedt trio RAAK ook instrumentaal werk en hebben we een uitgebreid Kerstrepertoire!
Akoestische band op jullie bruiloft: een leuk duo of trio BUROLIVEMUZIEK.
Vind de juiste muziek. Home Akoestische band op jullie bruiloft: een leuk duo of trio. Akoestische band op jullie bruiloft: een leuk duo of trio. Akoestische band op jullie bruiloft: een leuk duo of trio. Een akoestische band op jullie bruiloft boeken?
Jazz duo of trio op bruiloft LoveSound.
Natuurlijk zijn er de receptie, het diner, de huwelijksvoltrekking en niet te vergeten het afsluitende avondfeest. Voor een nog grotere veelzijdigheid kies je zelfs voor een jazz trio, om al deze momenten tijdens je bruiloft nog beter muzikaal te kunnen omlijsten. Een muziek trio is tegenwoordig dan ook een populaire keuze op veel bruiloften en partijen.
Achtergrondmuziek Trio Huren?
Een Achtergrondmuziek trio is altijd sfeerverhogend bij een bruiloft, huwelijk, trouwfeest, receptie, verjaardag, borrel of tuinfeest. Daar waar mensen gezellig met elkaar aan het praten zijn is een Achtergrondmuziek trio ook qua volume zeer geschikt. De muziek is ter ondersteuning en gezelligheid.

Contacteer ons