Meer resultaten voor muziek trio

 
muziek trio
muziek voor feestje - Zanger gitarist voor klein feestje.
2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en Feest te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje.
Trio Raak Muziek voor uw feest.
RAAK speelt zowel akoestisch mobiel als versterkt en put uit een groot repertoire. Houdt u van Nederlandse en Engelstalige pop, rock, rock roll dan is RAAK het trio voor uw evenement. Naast pop biedt trio RAAK ook instrumentaal werk en hebben we een uitgebreid Kerstrepertoire! Meer artikelen
muziek
Akoestisch trio? Trio MAIS Zanger-gitarist, contrabassist, percussioniste.
Akoestisch trio MAIS, achtergrondmuziek of dansen op akoestische muziek. Akoestisch trio MAIS. U wilt een akoestisch trio boeken? MAIS bestaat uit een zanger-gitarist, contrabas en percussioniste. Een professioneel trio met van pure akoestische versies van hits. Het repertoire bestaat uit een breed palet van covers welke dit pop trio transformeert naar een singer-songwriter geluid.
muziek bruiloft
Muziek Trio.
Trio Joyride Live muziek en entertainment. Wij zijn te boeken in heel Nederland. Muziek Trio Zakelijk entertainment. Met Trio Joyride brengen wij u de vetste hits uit de top 2000 allertijden en dit doen wij op bruiloftsfeesten, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en diverse andere soorten van evenementen.
gemeente haarlem
Solo Duo Trio's' boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
Uw ultieme lichtversterkte trio is een feit. U bepaalt wat zij spelen, uit het hoofd en op verzoek, uw verzoek! Roept u maar en onze avonturiers spelen het ter Lees meer. Ryder leder einde kent weer een nieuw begin. Deze kreet is zeker van toepassing op Duo Ryder. Nadat de groep Ryder na vele jaren het besluit heeft genomen om Lees meer. Suitz Een akoestisch duo, bestaande uit Daan en Nicky, twee jonge super-enthousiaste muzikanten die elkaar hebben leren kennen op de opleiding Artiest Muziek in Arnhem.
huiswerkbegeleiding deventer
Achtergrondmuziek Trio Huren?
Wilt u een Achtergrondmuziek trio huren of boeken? Een Achtergrondmuziek trio is altijd sfeerverhogend bij een bruiloft, huwelijk, trouwfeest, receptie, verjaardag, borrel of tuinfeest. Daar waar mensen gezellig met elkaar aan het praten zijn is een Achtergrondmuziek trio ook qua volume zeer geschikt. De muziek is ter ondersteuning en gezelligheid.
muziek trio Energy Music.
Fantastisch muzikaal live trio met swingende muziek die staat als een huis! Check beschikbaarheid Artiest is beschikbaar. Gelieve dit veld leeg te laten. ENERGY MUSIC is een swingend, professioneel trio bestaande uit kundige rasmuzikanten. Zij zijn uitermate geschikt voor de echt swingende feesten.
Koffer Trio.
Allround Koffer Trio. heerlijk herkenbare muziek van mobiel trio. Het Koffer Trio bestaat uit gitaar/zang, bas en Cajon/Percussie en spelen op verschillende soorten gelegenheden. Deze geheel akoestische band is de ideale invulling bij uw borrel, diner, tuinfeest, receptie en bedrijfsfeest, voor als het eens een toontje zachter mag.
Het beste van het Cocktail Trio Cocktail Trio Muziekweb.
Overzicht van alle muziek in de Nederlandse taal. Hieronder valt het levenslied, het luisterlied, cabaret en Nederlandstalige popmuziek. De wortels van de eerste drie genres gaan terug tot het begin van de twintigste eeuw. In vari├ęt├ętheaters en later de revue was afwisselend plaats voor een grapje, een serieus of juist een sentimenteel lied. De all-round artiesten van voor de oorlog beheersen alle stijlen, maar na de oorlog ontstaan er specialisten. Het levenslied wordt gezien als de meer volkse variant waarbij emoties zonder al te veel omhaal worden gezongen. Tegenover het levenslied staat het hoger aangeschreven luisterlied. Cabaret koppelt het vaak kritische luisterlied aan humoristische conferences. Vanaf de jaren tachtig is het vooral na baanbrekend werk van Doe Maar ook voor popgroepen normaal om in het Nederlands te zingen. In de 21e eeuw bedienen de bestverkopende Nederlandse artiesten zich van hun eigen taal. Artiest Cocktail Trio.
Muziek Trio Boeken? Euro Entertainment.
Bruiloft, Trio, Solo's' Duo's' Trio's.' Met Remixx is uw feest gegarandeerd geslaagd! De dame en twee heren van Remixx weten met het uitgebreide repertoire er voor iedereen een feest van te maken. Door het zichtbare enthousiasme spettert het vanaf de allereerste minuut.

Contacteer ons