Meer resultaten voor surinaamse band huren

 
surinaamse band huren
Bazuinkoor BIGI PRISIRI Surinaamse band huren.
Bazuinkoor BIGI PRISIRI Surinaamse band huren. Surinaamse Groot Bazuinkoorgroep Bigi Prisiri is in 2003 door 5 ervaren leden opgericht. De instrumentale muziek wordt op traditionele wijze ten gehore gebracht. Het gevarieerde repertoire bestaat o.a. uit stemmige stichtelijke koraal muziek en populaire kaseko muziek.
e sigaret
Surinaamse band boeken? De perfecte band op jullie feest BandZoeker.
Heerlijke Surinaamse live muziek. Onze Surinaamse artiesten hebben een breed repertoire, variƫrend van salsa tot merengue, of kaseko, soca en dance classics. Ben je op zoek naar een leuke en sfeervolle band? Surinaamse muzikanten leven voor de muziek en brengen dit altijd met volle passie.
coverband huren
Kankantrie Band Startpagina Facebook.
Kankantrie lekkerding is een Surinaamse band. We spelen op alle gelegenheden van trouwerijen tot verjaardagen. De band bestaat uit 9 personen en is opgericht op 6 juni 1998. We zijn bereikbaar op 0618547005 of 0687207507. Kankantrie Band heeft de omslagfoto bijgewerkt.
rolgordijnen op maat
Bigi Brasa speelt tropische feestmuziek op jouw feest.
Daarmee komt de volledige band op 8 leden. Waar Bigi Brasa speelt. Bigi Brasa speelt overal. Bij jou in de woonkamer, als klein bandje in een tentje in de tuin of als de Latinband op jouw evenement. Waar het jou uitkomt. We zijn vooral op ons plek op. Surinaamse feesten zoals Bigi Yari, bruiloften en jubilea o.a.
Trafassi boeken of inhuren Easybookings.
Zij doen dit met een gevarieerd repertoire van Surinaams, Antilliaanse en Nederlands met merengue, kaseko, salsa, zouk, calypso en vele andere ritmes. Hard geworden door de strenge Nederlandse winters werden deze Surinaamse jongens met Hollands bloed genoodzaakt om zonovergoten muziek de ether in te sturen met als hoofddoel hun eigen nieuwe muziekstijl TRAMUSIC nationale bekendheid te geven. Zowel in de jaren 80 als 90 was Trafassi de meest succesvolle Surinaamse band in Nederland.
Mix it up met Moksi live Half Surinaamse zanger, muzikant en one man show.
Een aanrader als er te weinig ruimte is voor een complete Surinaamse band of wanneer er net iets meer dan alleen Caribische muziek of Surinaamse zanger met tape-act gewenst is. Ideaal als onemanshow voor de woonkamer en tuinfeesten. De meest compacte Surinaamse band in Nederland!
Band boeken en inhuren voor jouw feest Gigstarter.
Hierdoor krijg je als gebruiker een goed beeld van het aanbod en is het mogelijk om te evalueren of de show die een band aanbiedt past bij dat wat je in wilt huren. Een band boeken kan in eerste instantie heel omslachtig lijken omdat er veel technische punten bij kunnen komen kijken. Gelukkig kunnen de meeste bands die bij ons in te huren zijn zelf de complete geluidsinstallatie meenemen.
Artiestenbureau Solar Music Tropische muziek Latin Zuid-Amerikaans.
Ulrike Westfa wil graag uw kerst verwarmen met haar muzikale klanken! BANDAVENTURA Latin muziek meer info. Bandaventura is een Latin Band met een zeer gevarieerd repertoire bestaande uit: Salsa, Merengue, Bachata, Zouk, Reggaeton en zelfs Kizomba.Iedere danser komt bij Bandaventura aan haar trekken.
Artiesten Surinaams Feestje.
Voor uw feest, bruiloft, receptie of verjaardag bent u bij ons aan het juiste adres. De artiesten van Surinaams Feestje hebben een breed repertoire variƫrend van Kaseko, Soca, Dance-classics, Bolero, Salsa, Merengue. Bent u op zoek naar een leuke gezellige band voor uw feest, dan staan de artiesten van Surinaams Feestje voor u klaar.

Contacteer ons