Resultaten voor live muziek huren

 
live muziek huren
muziek voor feestje - Zanger gitarist voor klein feestje.
2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en Feest te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje.
Band huren tegen de laagste prijs bij BUROLIVEMUZIEK.NL.
Live band huren. E en live band huren voor een feest of voor een andere gelegenheid? Zowel tijdens een bruiloft als bijvoorbeeld een festival zetten de bands de boel op stelten, ze zorgen ervoor dat het publiek snel mee zal gaan in de muziek die zij spelen. lees voor
live muziek huwelijk
Feest Bands boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
GoetFoud Live Band GoetFoud Live Band is een populaire, moderne feestband, bestaande uit vijf enthousiaste, ervaren en gedreven professionele muzikanten. De band speelt met onuitputtelijke energie, op een p Lees meer. Pianotoppers Piano Toppers is een uitgesproken en herkenbaar muziekconcept gebaseerd op het Amerikaanse duelling piano's' succes.
live bands
Live-muziek boeken.
Live muziek boeken. Hoeveel kost het om een band in te huren? De prijs wisselt per bezetting en is afhankelijk van de grootte van de groep en de speelduur. Om een voorbeeld te geven, een triobezetting op basis van 3 uur 3 sets kost 795 euro exclusief 6 % btw.
vergaderlocatie amstelveen
Coverband GiGA De lekkerste coverband bruiloftband!
Coverband GiGA wordt gevonden op live bands, band boeken, band huren, coverband, cover bands live muziek, bruiloft muziek, band bruiloft. Bruiloft bands, bruiloftband, dj trouwen, band trouwerij, band huwelijk, dj huwelijk, band trouwen, wedding bands, band inhuren, boek een band.
bruiloft muziek
Marktplaats.nl Muzikanten, Artiesten en Dj's.'
Ze zijn een perfect op elkaar ingespeeld dj-sax duo: dat zich omschrijft als energiek, enthousiast en vernieuwend! Wilt u een dj-act voor uw feest, maar toch meer live interactie met het publiek, dan is een dj-sax. Schotse Doedelzakspeler huren. schotse muziek voor bijzondere gelegenheden Hoiik, ben richard torsy een ervaren doedelzakspeler en ik speel vanaf 2004 op een hardy doedelzak bagpipe ik ben in te huren voor de volgende gelegenheden: trouwerijen verjaardagen feesten/partyen begrafenissen het openen van bedrijven e.d harmonies theaters meespelen in muziek bands whisky.
achtergrondmuziek
Band huren voor je feest? Kies uit 23 Geweldige Feestbands.
Lees meer 2.35000., Swingende stijlvolle top act: 5 uur non stop muziek door top zangeres. Lees meer 85000., De beste soulzanger van Nederland David Dam speelt met zijn topband de. Lees meer 2.99500., Back in the Groove. Supervette soul, funk en discoband. Lees meer 1.99500., De ultieme combi van DJ en live entertainment. Lees meer 2.89500., 5 uur non stop 6 koppige topband DJ voor 1 prijs. Lees meer 2.55000., zo 4 feb 18. Rhoon bij Rotterdam. 1 2 3 Volgende Band huren.
inbouw koelkast
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Muzikant huren voor uw feest, bruiloft of bedrijfsfeest?
Muziek huren voor feest en bruiloft. Evenses biedt diverse leuke opties tot het huren van live muziek voor uw feest, bruiloft en huwelijk. Zo kunt u kiezen uit o.a. een band, solo-artiest of een leuk muziekduo. Onze muzikanten zijn geselecteerd op basis van ervaring, muzikaliteit en enthousiasme.
Zalenverhuur Rotterdam Café Postiljon.
Vraag naar onze mogelijkheden alle opties zijn bespreekbaar. In samenspraak is brasserie Rotterdam de Postiljon, ook af te huren voor een besloten receptie, vergadering of verjaardag De diverse af te huren delen, variëren vanaf ongeveer 20 personen tot maximaal 100 personen.

Contacteer ons