Meer resultaten voor muziek voor bruiloften en partijen

 
muziek voor bruiloften en partijen
muziek voor feestje - Zanger gitarist voor klein feestje.
2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en Feest te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje.
Moreno Music Bruiloften-Feesten en Partijen.
artiesten
Betaalbare zanger, gitarist entertainer voor uw feest! Eric Ekkerman.
Ik zou zeggen; tot ziens op uw feest! Dus; live muziek gezocht voor ieder soort feest; bruiloft, tuinfeest, Sarahfeest, Abrahamfeest, Jubileumfeest, Trouwfeest, huwelijksfeest, bedrijfsfeestavond, 50 jaar getrouwd, Zanger voor feest, alle feesten en partijen, fuif of receptie, walking diner, Party, Pleinfeest, buurtfeest, feestavond, straatfeest, verjaardagsfeest, tuinfeest, dansfeest.
muziek bruiloft
Muziek voor feesten en partijen. Bandje voor feesten en partijen BRUILOFT BANDJE VOOR FEEST OF JUBILEUM FEESTJE.
Home Muziek voor feesten en partijen. Muziek voor feesten en partijen. Dit duo klinkt als een volledige band en is zeer geschikt voor uw bruiloft, of bedrijfsfeest en natuurlijk diverse andere feesten en partijen. Dit komt mede door het hele brede repertoire vanaf de jaren 60 t/m 2010 en natuurlijk het enthousiasme.
live muziek huwelijk
MUZIEK VOOR FEESTEN EN PARTIJEN.
Er zijn vele soorten van muziek en zo ook vele soorten van feesten en partijen. Elk feest publiek is anders en dat weten wij als geen ander Wij denken graag mee over de juiste invulling voor uw feest. Betaalbaar en volledige zekerheid van doorgang.
dj trouwfeest
Duo Dance.
DUO DANCE livemuziek met zangeres en zanger voor bruiloften, feesten en partijen! Artiestenduo Duo Dance bestaat uit het echtpaar John en Pea Muisers. Na mijn opleiding aan het conservatorium te Maastricht besloten wij om samen een duo te beginnen. Inmiddels staan we nu al ruim 20 jaar op de bühne en verzorgen feesten, bruiloften, diners, dinerdansants receptiesetc. in heel Nederland, Duitsland en België. De muziek die wij ten gehore brengen is zeer afwisselend, een allround repertoire.
Bruiloft Dj friesland
Bruiloft Akoestische muziek voor Feesten en Partijen.
Akoestische bruiloft band De Zebras. De ideale combi voor op je trouwfeest: gezellige live muziek op iedere plek waar jij dat wilt, een volume waarbij gewoon gepraat kan worden en daarna ook nog knallen op de dansvloer. De Zebras kunnen het allemaal!
muziek voor bruiloft
Misty Music: Live-muziek voor bruiloften, feesten en partijen: Theo Oude Avenhuis.
artiest
Eenmansorkest onemanband live muziek one-man-band.
one man band" one-man-band, eenmansorkest" Eindhoven, Helmond, Tilburg, Breda, Denbosch, Waalwijk, Valkenswaard, Weert, Venlo, Venray" muziek band huren orkest bruiloft feesten en partijen, band Brabant, band Utrecht band huren voor bruiloft bedrijfsfeest huwelijk trouwdag one-man-band, een mans orkest, muziek band orkest bruiloft feesten en partijen, Brabant, Utrecht band huren voor bruiloft bedrijfsfeest huwelijk trouwdag.
Voor bruiloften en partijen Muziekweb.
Voor bruiloften en partijen. Product: 1 compact disc. Nog niet beschikbaar. Uitgebracht: Juli 1993. Totale speelduur: 01914.: Gemiddeld: nog geen waarderingen. Lang zal ie leven; Hij leve hoog. Lang zal ie leven. Lang zal ze leven. Lang zullen zullen ze leven; Hij leve hoog. Er is er een jarig; O wat zijn wij heden blij. De Zingende Honden. Happy birthday to you; A jolly good fellow. Over 25 jaar. Martin van Gils. Opeens dan ben je 50. Ljubljana Radio Symfonieorkest. Bruidskoor uit de Lohengrin. Rochester Philharmonic Orchestra. Dicht bij jou i. Il mare calmo della sera i. Songs in the key of life; vol.1 2 2 i. Van Eigen Bodem: Het Parelvissersduet. De bekendste opera van Georges Bizet is natuurlijk Carmen 1875. In ons land is echter ook zijn oudere opera De Parelvissers meer. Van Eigen Bodem: Zingende voetballers. Deze aflevering van Van Eigen Bodem gaat over voetbal. Dit keer gelukkig geen saaie tactiekbesprekingen, maar gewoon lekkere meer. Van Eigen Bodem: Normaal. Normaal stopte in 2015 na 40 jaar met optreden. De muziek van de Achterhoekers leeft echter voort!

Contacteer ons