Zoeken naar muziekband zoeken

 
muziekband zoeken
muziek voor feestje - Zanger gitarist voor klein feestje.
2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en Feest te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje.
Gitarist gezocht Muzikantenbank.NET.
Geplaatst door Glennot57 op 07-06-2018, 13 keer bekeken. Ervaren muzikanten drummer, toetsenist en basgitarist zoeken voor hun band Cover Me i.o. een vaardige zanger en dito gitarist. Wij streven naar een zo hoog mogelijke authenticiteit van de te spelen jaren 80/90 nummers en willen geen doorsnee. Opstartende band zoekt solo gitarist. Meld je hier aan
muziekband bruiloft
Band of Coverband boeken voor ieder feest doe je bij BandZoeker.nl!
Gebruik de filteroptie hiernaast om op jouw voorkeur en type feest te zoeken. Op de website van Bandzoeker vind je bij alle bands 1 of meerdere representatieve video's' en foto's, maar uiteraard ook een repertoirelijst, een prijsindicatie en reviews. Zo maak jij thuis eenvoudig een selectie van de bands die je mogelijk wilt huren voor jouw feest.
zanger gezocht nederlandstalig
Band boeken en inhuren voor jouw feest Gigstarter.
Een band is gemakkelijk te boeken via Gigstarter.nl. Wij bieden een overzicht uit allerlei soorten live band formaties. Hierdoor krijg je als gebruiker een goed beeld van het aanbod en is het mogelijk om te evalueren of de show die een band aanbiedt past bij dat wat je in wilt huren.
kelder
Band huren voor je feest? Kies uit 23 Geweldige Feestbands.
Altijd spelen garantie. Zelf entertainment zoeken. DJ met muzikant. Artiest voor kinderen. Rock n roll. meer dan 4.500., Leun even achterover, wij doen het zoekwerk. Dit kan even duren. Be yourself, B-great! Akoestisch eigentijds trio speelt sfeervolle hits op onnavolgbare wijze.
sigaret
Muzikanten zoeken band Dé Muzikantenbank.
Muzikanten zoeken band Dé Muzikantenbank. 1-9 van 376 advertenties. Gitarist zoekt Metal / Hard Rock band. Gitarist zoekt band in Eindhoven Noord-Brabant 79x bekeken. Hey ik ben Arjan en ik ben 25, leuk dat je mijn advertentie gevonden hebt. Ik ben op zoek naar een djent/ metal / hard rock band in omgeving Eindhoven of Stadskanaal.
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Bandledengezocht.nl Home.
Muzikanten voor Muzikanten. Het gratis platform of muzikantenbank biedt muzikanten de gelegenheid om laagdrempelig, snel en een advertentie te plaatsen of hierop te reageren. Bandledengezocht.nl is een initiatief van muziekliefhebbers, allemaal vrijwilligers! Het platform groeit snel. Mede door samenwerking met gerelateerde Facebookgroepen.
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Muzikantenbank.NET De GRATIS Vindplaats voor Muzikanten.
Band zoekt Muzikant. Muzikant zoekt Band. Zang / Vocalen. Singer / Songwriter. Uitgebreid zoeken Advertentie plaatsen Alle muzikanten advertenties. Muzikantenbank.NET is de nummer één gratis vindplaats voor muzikanten en bands. Plaats direct een advertentie of bekijk het aanbod van muzikanten en bands in jouw omgeving.

Contacteer ons