Resultaten voor duo muziek

 
duo muziek
Duo 2 muzikanten voor betaalbare, live muziek. Bandje.
Een duo bandje is van hoge kwaliteit als goedkope en niet te dure bandjes een duo zijn van muzikale waarde als ze live muziek ten gehore brengen. Goedkope duo muziek van hoge waarde spelen we bijvoorbeeld als mensen gezellig met elkaar willen praten.
artiest
livemuziek: zangeres en zanger voor bruiloften en feesten.
Na mijn opleiding aan het conservatorium te Maastricht besloten wij om samen een duo te beginnen. Inmiddels staan we nu al ruim 20 jaar op de bühne en verzorgen feesten, bruiloften, diners, dinerdansants receptiesetc. in heel Nederland, Duitsland en België. De muziek die wij ten gehore brengen is zeer afwisselend, een allround repertoire.
artiesten
All-round muziekduo Gin Tonic.
Muziek duo, akoestisch duo, muziekburo, duo's' boeken, muziekduo, duo muziek, akoestische muziek, band boeken, bandje huren, kleine band boeken, kleine band huren, duo's, acoustisch., gitaarduo, muziekduo, Deze twee top artiesten boeken voor uw bruiloft, receptie, feest, borrel, jubileum en verjaardag, duo, duo's, duo muziek boeken, duo huren.
europese aanbesteding
Muziek Duo, Duo Muziek, Muziek duos.
Waar eerder een muziek duo was beperkt tot een gitaar en een drums of een piano met een saxofoon, is het heden ten dagen voor muziek duo's' zelfs mogelijk te klinken als een 12 koppige jazz of rockband met blazers en koren!
Slotenmaker
Zoek Muziek Duo's' Muziek Duo The Band boek je voor je bruiloft of feest.
Hier vindt u alles over muziek duo The Band. Henry is een ervaren zanger/toetsenist en het muziek maken zit hem echt in het bloed. Jarenlang is hij de drijvende kracht geweest achter bekende professionele duos zoals Duo Inside Out en Duo TOPPIE!
Torkest Muziek op maat, duo band, duo orkest, bruiloft band.
Torkest: muziek op maat! Een eindeloos repertoire gecombineerd met show en humor. Torkest weet bij elke gelegenheid de juiste toon en sfeer te zetten. Een klasse apart! Torkest is een unieke en veelgevraagde tweemansband die met recht allround genoemd mag worden. Twee ervaren musici die live zingen en spelen en daarbij gebruik maken van een moderne lichtshow en geluidssysteem. Van bruiloft tot personeelsfeest of van dinerdansant tot grandcafé, Torkest is van vele markten thuis.
Akoestische live muziek duo Lace voor huwelijk, bedrijfsfeest, ceremonie Lacemusic.
Akoestische live muziek. Trouwen in het buitenland. Akoestische live muziek duo Lace voor huwelijk, bedrijfsfeest, ceremonie. Akoestische live muziek duo Lace voor huwelijk, bedrijfsfeest, ceremonie. Akoestische live muziek van Lace. Akoestisch duo Lace brengt pure en akoestische live muziek voor iedere gelegenheid!
Boek PUUR Muziek duo Gigstarter.
Gigstarter over PUUR Muziek duo. PUUR Muziek duo is een band uit BOXTEL. PUUR Muziek duo speelt muziek in de genres Akoestisch, Pop Coverband. PUUR Muziek duo heeft sinds de inschrijving op 30/12/2017 in totaal 20 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.
Duo Double Home.
The Dance Classic Showband. Naast DUO DOUBLE is Clementine ook de vaste zangeres van The Dance Classic Showband. DUO DOUBLE MAAKT VAN ELK FEEST EEN GEBEURTENIS EN VAN ELKE GEBEURTENIS EEN FEEST. Niet alleen verzorgen wij de muziek maar ook alles hier omheen.

Contacteer ons