Meer resultaten voor akoestische coverband

 
akoestische coverband
Wij Zijn Gestrand De leukste akoestische coverband van Nederland. Wij Zijn Gestrand is een band die bekende popliedjes in een akoestisch jasje steekt. De band bestaat uit een zangeres, contrabas en ak
Wij Zijn Gestrand. De leukste akoestische coverband van Nederland. Wij Zijn Gestrand is een band die bekende popliedjes in een akoestisch jasje steekt. De band bestaat uit een zangeres, contrabas en akoestische gitaar. Wij Zijn Gestrand. Zoeken naar: Zoeken. Wij Zijn Gestrand.
bekende nederlandse zangers
Welkom Coverband KOEST.
Coverband Koest op de Alphense Jaarmarkt 2016 Een zonovergoten dag was het, 21 september 2016: de Alphense Jaarmarkt in Alphen aan den Rijn. Om 15.00 uur mocht Coverband Koest het podium beklimmen om haar kunsten te vertonen. Een vol Rijnplein.
nederlandse bands
The Tributes Akoestische Coverband.
Deze succesvolle akoestische coverband brengt. je een kampvuurgevoel en festivalsfeer. Met 90's' top2000 classics, veel recente hits., verzoekjes, improvisatie, interactie en energie. Volg The Tributes. Facebook Instagram YouTube. Ook te boeken met DJ-set! Of als DUO. 2017 The Tributes info@thetributes.nl 06 4975 8219.
akoestiek
akoestische coverband Woodworks covers in eigen jas!
Voordat hij bij deze akoestische coverband speelde, was hij erg actief in de Ierse folk met zijn band The Old Firm. Al met al een gedreven, muzikaal en energiek drietal dat begrijpt wat het is om muziek te maken voor het publiek en niet alleen voor henzelf. Een akoestische coverband zoals hij moet zijn volgens hen zelf!
akoestische muziek bruiloft
Akoestische Coverband De Band Vox. Bruiloftartiest uit Amsterdam, provincie Noord-Holland. Plan je bruiloft met huwelijksentertainment van Akoestische Coverband De Band Vox.
Graag ontvang ik meer informatie over uw diensten. Akoestische Coverband De Band Vox." Akoestische Coverband De Band Vox." Akoestische Coverband De Band Vox." Akoestische Coverband De Band Vox. Ceremonie, Feest, Receptie. 60s, 70s, 80s, 90s, Country, Disco, Feest, Jazz, Nederlandstalig, Nederpop, Pop, Rock.
band trouwfeest
Akoestische band boeken? Kijk op akoestische-band.be.
Akoestische band boeken mensen die een intieme, stijlvolle sfeer willen tijdens hun bruiloft, verjaardag, of zakelijke evenement. Wij verzorgen al 20 jaar muzikale omlijsting en zijn een expert op het gebied van akoestische muziek. tijdens een bruiloft ceremonie, receptie, avondfeest en het verzorgen van live achtergrondmuziek.
K'BAM! De akoestische rockband voor een top-avond.
Rock, blues, funk, disco, reggae of country; de heren draaien hun hand er niet voor om. Door de keuze voor akoestische instrumenten heeft de band een prettige sound. Ook de bassist en drummer slepen geen kisten vol overbodige apparatuur mee. Gewoon basisinstrumenten en de power komt van de mannen zelf. verschuilt zich niet achter verfijnde apparaten maar levert de gewenste energie uit de eigen biomassa. En op deze manier kunnen ze desgewenst steviger rocken dan een gewone coverband.
Akoestische coverband The Tributes.
The Tributes zijn overal te plaatsen, ook wanneer er weinig ruimte is. Akoestische coverband The Tributes boeken? Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen. De Wereld Draait Door, THE HIT, The Voice of Holland, East Side, Bureau voor Reuring, JOeP Producties.
Lara Leaves Lara Leaves Akoestische Coverband Live Muziek.
Dus ga je trouwen en ben je bezig met het plannen van je bruiloft, heb je een feest in het vooruitzicht of wil je heerlijke live muziek op de achtergrond van een speciale gelegenheid? Lara Leaves is jouw akoestische coverband."

Contacteer ons