Resultaten voor band feest

 
band feest
muziek voor feestje - Zanger gitarist voor klein feestje.
2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en Feest te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje.
Balderdash Coverband Dé band voor jouw feest!
Dé band voor jouw feest. Balderdash, een in Leiden gevestigde all-round coverband met een rijke historie, heeft door de jaren heen zijn sporen verdiend met vele succesvolle optredens in de regio én daarbuiten. Balderdash Coverband staat met een zeer uitgebreid repertoire pop, rock, funk, soul, disco en rock n roll en gezelligheid op en rond het podium garant voor een spetterend optreden!
bedrijfsuitje ideeen
betaalbare coverband bandje voor uw feest bruiloft cafe.
Een coverband met Muziek voor alle leeftijden. Laat uw feest een dag worden om nooit meer te vergeten met deze allround band! Lees hier hoe wij werken. Kom vrijblijvend een keer op een doordeweekse dag bij ons op bezoek in Den Haag of s Gravenzande!
Tribute
Coverband Feestband 2mf Dé Allround coverband voor elk feest!
Wij spelen alles van moderne hits tot de echte klassiekers! Naast de standaard instrumenten maken wij ook gebruik van extra instrumenten zoals contrabas, akoestische gitaar, percussie en synthsax en elektronische beats, alles om er een gevarieerd en knallend feest van te maken.
zaal huren feest
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
all weather banden
La Stampa Coverband, Feestband Bruiloftband. Allround Top40 Feestband, Coverband Bruiloftband La Stampa, speelt iedere zaal plat! Niet voor niets de meest geboekte band van Nederland!
Wij willen jullie bedanken voor de fijne avond die jullie voor ons gespeeld hadden het was top. En ja zelfs de mensen uit de achterhoek vonden de Volendamse band geweldig! Voor wie het leest: La Stampa is echt de beste builoftband en feestband! Tim en Sandra. Wauw wat hebben wij een gezellig feest gehad!
bruiloft organiseren checklist
Hurricane coverband feestband voor iedere muzikale gelegenheid. Live muziek voor iedere beurs. bruiloftbands, showband, muziek, feest, trouwen, bedrijfsfeest, allround, disco, personeelsfeest, limburg
Zoek je een band voor je bruiloft, een band in limburg, limburgse muziek of coverbands-trouwen, band voor bruiloft, bruiloft, verder nog personeelsfeest, allround, top 100, orkest, bruiloft orkest, bruiloft muziek, bruiloft feest, orkesten, bruiloftsbandjes, allround, top 100, orkest, bruiloft, kermis.
live bands
Band voor een feest of feestje Artiesten boeken, bruiloft band, band boeken, bandje boeken, trouwen band, muziek boeken of dj boeken voor een feest.
De keuze is bij All-Round Artiestenburo erg breed. Een band voor een feest of feestje is dan ook zo gevonden op de website. Maar wat heeft u voor een feest wordt het een groot feest of blijft het een beperkter kleinschalig feestje.
live band
Artiesten boeken bij All-Round Artiestenburo.
0299-742555 maandag t/m vrijdag of op telefoonnummer 06-12222399 altijd bereikbaar ook in het weekend en via Whatsapp Wij zijn u zeer graag en geheel vrijblijvend van dienst. Vriendelijke en muzikale groet., Ronald van Berghe en medewerkers. 27 september 2017. Schrijf je hier in. Band voor bedrijfsfeest. Videoclip of promo laten maken. Live muziek koningsdag. Artiesten voor een feest.
Feestband Feestband N'RGY! feest en coverband uit Limburg NRGY, ENERGY.
Met een strak combo, een stevige blazerssectie en een dijk van een zanger en zangeres kan deze band alle kanten uit en. dat gebeurt dan ook! Nederlands, Engels, Duits of Limburgs: de hits volgen elkaar in snel tempo op! Geen café te klein, geen tent of zaal te groot. Bruiloft, personeelsfeest, carnaval, een schuttersfeest of wat voor feest dan ook: N'RGY!

Contacteer ons